“BÜLENT ERSOY, SEN ŞEMSİYENİN NEREDE AÇILMAMASI GEREKTİĞİNİ İYİ BİLİRSİN”

“BÜLENT ERSOY, SEN ŞEMSİYENİN NEREDE AÇILMAMASI GEREKTİĞİNİ İYİ BİLİRSİN”

ABONE OL
Ocak 14, 2022 22:33
“BÜLENT ERSOY, SEN ŞEMSİYENİN NEREDE AÇILMAMASI GEREKTİĞİNİ İYİ BİLİRSİN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash TV’ de yayınlanan ve farklı formatıyla Türk televizyonlarının en olaylı programı olmayı başaran “AL SANA HABER” in her gün değişen konuk yorumcularında bugün masada Özlem Uçar, Yeliz Yeşilmen, Bahar Candan ve Adrian vardı.

Türk Sanat Müziğinin Diva’ sı Bülent ERSOY‘un Anıtkabir ziyareti sırasında üniformalı subayın, yağmurdan korunması için şemsiye tutarak eşlik ettiği basına yansıyınca sosyal medyada tepki toplamış ve MSB inceleme başlatmıştı. İnceleme sonucu Anıtkabir komutanı ve takım komutanı görevinden alınmıştı.

Bülent Ersoy’ un bu görüntüleri nedeniyle bir tepki de Seyhan Soylu’ dan geldi. Şemsiye altında programını açan Soylu’ dan Bülent Ersoy’ a tokat gibi yanıt geldi.

BÜLENT ERSOY’ A’’ SEN EVLADIM OLSA ASKERE GÖNDERMEZDİM DERSEN TÜRK ASKERİDE SANA ŞEMSİYE TUTMAMALI’’

Konuyu her iki açıdan değerlendiren Seyhan Soylu; “Bu elimdeki şemsiye Genel Kurmay Başkanlığı’na kadar sirayet etmiş bir şemsiye. Bülent Ersoy açısından ele alayım. Peki yaşlanır ve ayağa kalkamaz duruma gelirsek bize kimse yardım etmeyecek mi? Yakın zamanda bir programda maksadını aşarak o Barış sürecinde ‘Benim çocuğum olsa askere yollamam’ dersen Türk toplumu da bunu hatırlar ve sizi yerden yere vuran sözler söyler, eleştirirler Bülent Hanım. Ben Bülent Hanımefendiyi çok severim. Türkiye’ de gelmiş geçmiş en büyük sanatçıdır.

Ben burada Anıtkabir’ in Albay olan komutanına çok üzüldüm. Orada Bülent Hanım yerine başka biri olsaydı da o asker ceza alır mıydı? Bunu da araştırdım. Kabahatler Kanununa göre bir askerin bunu yapmaması gerekir. Yönetmeliğe aykırı. Bülent Ersoy’ un sağlığınla ilgili bilinmeyen bir şey söyleyeyim. Rahmetli Zeki Müren gibi Fil hastalığına yakalandı. Ayaklarında inanılmaz şiş var ve yürüyemiyor. Bunun haricinde vertigo rahatsızlığı var. Her şeyden önce Bülent Hanımın vasiyeti var. Ben öldükten sonra tüm servetim Mehmetçik Vakfına kalacak diye. Bir şemsiye tutulmuş bana çok mu görülüyor? deniyor.

BİR ASKERİN BU NEDENLE YER DĞİŞTİRİLMESİ ONUR KIRICI

Bir askeri zannediyorum Halil Durmaz kışlasına Hakkari’ ye gönderilmesi, bir şemsiye tuttu diye görev yerinin değiştirilmesi çok onur kırıcı. Hele ki ATA’ mızın sembolü bir yerde bir askerin yapmış olduğu gaflet veya yaşına hürmeten şemsiye tutması maalesef ki adamın bu ülkenin toprağına, bayrağına vermiş olduğu hizmetini sürgünle değil de tahkikat yaparak para cezasına veya görev itaatsizliği olarak yapılmalıydı.

Genel Kurmay Başkanımız Orgeneral Yaşar Güler’ in, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ ın hoşgörüsüne sığınarak haddimizi belki aşıyoruz ama bir tavsiye de bulunmak isterim. Bizler için çok değerlisiniz. Bu kararla ilgili ısrarcı olunursa beyefendinin emekliliği gelmiş emekli olacakmış, bir Albay’ın şemsiye nedeniyle emekli olması gönül kırgınlığı yaratır.

Bülent hanıma da şunu söylemek isterim. Benim evladım olsa değil askere yollamamak şehitlik mertebesine ulaşması için dua ederdim. Bülent hanımın geçmişteki sözleri, askerliğe karşı gencecik çocukların soğumasına da yol açabilir.” derken masadaki diğer yorumculardan da fikirler ikiye bölündü.

Yeliz Yeşilmen; “Orada yağmurda ıslanan birine şemsiye tutmak vatan hainliği mi? ” derken

Özlem Uçar; “Evet hepimizin rahatsızlığı olabilir ama konsere gidiyorsun, 2,5 saat ayakta duruyorsun sorun yok, açılışlara gidiyorsun orada da şıkır şıkır oynuyorsun yine sorun yok. E Anıtkabir’ e gidince ayaklarım tutmuyor. Otururken de şemsiyesini tutabilirdi. Hepimiz Bülent Ersoy’ u iyi tanırız enteresan kaprisleri vardır.” dedi.

Seyhan Soylu; “Bana göre Bülent Ersoy’ un ego şişmesinden dolayı yaşanan bir gaf. Bir şey oldu mu Cumhurbaşkanını işin içine katıyorsunuz ikili ilişkilerinizi kullanarak. Cumhurbaşkanımızın tevazusunu, iyi niyetini suistimal ederek dokunulmazlığınız olduğunu sanıyorsunuz. Onun oğlu veya kızı değilsiniz. Cumhurbaşkanımıza da zarar veriyorsunuz. O çok değerli bir makam.

“BÜLENT ERSOY, SEN ŞEMSİYENİN NEREDE AÇILMAMASI GEREKTİĞİNİ İYİ BİLİRSİN”

O ziyarete gittiğiniz yer Mustafa Kemal Atatürk’ün makamında oturan kişiye gidip de böyle olaylarda başını ağrıtmayın. Bu olay sizin egonuzdan kaynaklı olmuş gibi. Bir şemsiyenizi tutamadınız mı? Siz şemsiyenin nerede açılmaması gerektiğini bilirsiniz. Sen benim anamsın, sen benim ablamsın.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.