28 Haziran-4 Temmuz haftası burç yorumları – Haftalık burç yorumları

28 Haziran-4 Temmuz haftası burç yorumları – Haftalık burç yorumları

ABONE OL
Temmuz 13, 2021 21:24
28 Haziran-4 Temmuz haftası burç yorumları – Haftalık burç yorumları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

28 Haziran haftası hem geçen hafta gerçekleşen Oğlak Dolunayının etkileri devam edecek hem de Mars, Satürn ve Uranüs’ün seneye damgasını vuran zorlu açısını tekrar tetikleyecek. Beklenmedik gündemler, yer hareketlerinde artış yaşanabilir.

Merkür ileri konumda olduğundan 3 haftadır ertelenen anlaşmalar, imzalar, başlangıçlar artık hayata geçirilebilir ama bu hafta bir şeye başlarken ani karar vermediğimizden emin olmalıyız.

28 Haziran Pazartesi gün genelinde işlere başlamak yerine, yeni mevcut işleri toparlamaya ağırlık vermek daha verimli olacak. Finansal konularda riskli hareketlerden kaçınmak önemli. Sevgi ifadesinde de iddialı çıkışlar yapmamaya dikkat edilmeli.

29 Haziran Salı ise daha duygusal ve merhametli olacağımız bir gün. Sabah saatlerinde duygularımızla isteklerimizi uyumlu hissedeceğiz. Akşam saatleri ise hayal gücü ve ilham gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz.

1 Temmuz Perşembe otoriteye karşı gelme, isyankarlık ağır basıyor. Kazalara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. 2 Temmuz Cuma ise sabah saatlerinde oldukça girişken bir enerjide olacağız. Yenilikleri denemeye de gönüllüyüz.

Hafta sonu yine gergin enerjiler altındayız. Cumartesi sabah saatlerinde inatlaşmalardan, önemli kararlar almaktan uzak duralım. Haftanın son günü pazar tartışma, tepkilerde dozu ayarlayamama söz konusu. Mide rahatsızlıklarından korunmak için yediklerimize de dikkat etmemiz gereken bir gün.

28 Haziran haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Mesleki konulara ağırlık verilen bu haftada aşka dair durumları fazla idealize etmemeye dikkat edilmeli. Fazla enerjiyi sporla dengelemek iyi gelebilir. Hafta sonu ailevi konularda fevri çıkışlar gerilim yaratabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Aileyle ilgili belirlenmiş iddialı hedefler sebebiyle bakış açısını değiştirmek gerekebilir. Bu hafta evle ilgilenmek enerjiyi dengelemeye iyi gelebilir. İşle ilgili konulardaki iletişim dili gerginlik yaratabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Mesleki konularda ısrarcı tutumlar gerginlik yaratabilir. Arkadaşlarla paylaşımlar stresli durumlara iyi gelecektir. Maddi konularda ayakları yere sağlam basan kararlar vermeye dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YENGEÇ

Güvenli görülen alanlarda ısrarcı olmak ikili ilişkilere zarar verebilir. İşlere odaklanmak bu hafta daha iyi gelecektir. Riskli kararlardan ve kıskançlıktan uzak durmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

Çalışma arkadaşları ile inatlaşmamaya ve haklılık savaşına girmemeye dikkat edilmeli. Seyahat planları yapmak, açık havada vakit geçirmek iyi gelebilir. İkili ilişkilerde fedakarlık dengesini iyi kurmaya gayret edilmeli.

YÜKSELEN BAŞAK

Aşk hayatında ilişkiye bağımlılık geliştirmemeye dikkat edilmeli. Gergin enerjiyi dengelemek için biraz yalnız kalmakta fayda var. Arkadaşlara karşı da çok eleştirel yaklaşmamak stresli durumları engelleyebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Günlük düzeni bozmamak için sosyal aktivitelerin dozunu iyi ayarlamaya dikkat edilmeli. Çocuklar ya da aşk ilişkileri sebebiyle engellenilmiş hissedilebilir. Riskli yatırımlardan uzak durulması gereken bir hafta.

YÜKSELEN AKREP

Çocuklarla ilgili konularda ya da aşk hayatında otoriter davranmamaya dikkat edilmeli. İş hayatında gerekli düzenlemelere odaklanmak iyi gelebilir. Ailevi konularda da sıkışmış hissettirebilir.

YÜKSELEN YAY

Günlük akıştaki terslikler baskın altında hissettirebilir. Aile içindeki konularda önyargılı davranmamaya dikkat edilmeli. Hobilere vakit ayırmak iyi gelebilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Yakın çevreyle, kardeşlerle olan ilişkilerde ani tepkiler vermemeye dikkat edilmeli. Kazançla giderlerin dengesini tutturmaya çalışma gerginlik yaratabilir. Ebeveynlerle vakit geçirmek iyi gelebilir.

YÜKSELEN KOVA

İkili ilişkilerde sahiplenme halinin dozu kaçırılmamalı. Sağlığa, beslenme düzenine daha çok dikkat edilmesi gereken bir hafta. Yarım kalmış konuları çözümlemek için konuşmak iyi hissettirecektir.

YÜKSELEN BALIK

Sosyal hayat içinde elde olmayan sebeplerden ötürü engelleniyormuş gibi hissedilebilir. Çalışma hayatına daha çok odaklanmak bu hafta iyi gelebilir. Kendini ifade etmek isterken aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli.

Hepimize sakin kalabileceğimiz bir hafta olması dileğimle sevgiler, Aslıhan Doktoroğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.