ACCESS BARS UYGULAYICISI LEYLA BİLİM KİMDİR?

ACCESS BARS UYGULAYICISI LEYLA BİLİM KİMDİR?

ABONE OL
Ekim 7, 2022 14:49
ACCESS BARS UYGULAYICISI LEYLA BİLİM KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Kendin Ol Dünyayı Değiştir.”

“Dain Heer”

 

Leyla Yıldırım Bilim, 1978 Malatya doğumludur. Ankara’da yaşayan Bilim, Access Bars uygulayıcısı ve Yoga Eğitmenidir. Üç kardeş ve ailenin ikinci çocuğudur. Muhasebe alanın da çeşitli kuruluşlarda çalışan Leyla Yıldırım Bilim, şu anda kurumsal bir firmada muhasebe departmanında görev almaktadır. Yoga 280 TTC eğitmeni ve 1000 TTC eğitimleri ile yaşamını renklendirdi. Reiki ve Sarkaç eğitimi alarak bitmek bilmeyen öğrenme sevdasını devam ettiriyor.

Standart yaşam yolundan, kendini arayış yolculuğunda sıkıntılı dolu yaşamını iyileştirmekten yola çıkarak okuduğu kitaplar, aldığı eğitimler ile içsel uyanışı başlattı ve kendi hayatının sorumluluğunu almıştır. Dain Heer’ın dediği gibi ‘Kendin ol dünyayı değiştir’ sözü kılavuz alıp, kendi yaşamını Access Bars ile farkındalık mucizeleri yaşamında derinden hissetti. Access Bars’tan sonra farkındalıkları arttı. Sonsuz potansiyelini çıkararak neler yapabileceğinin alanlarını açtı. Hayatında her şeyi kolaylıkla yapabileceğini seçti. Özgüvenini Access Bars ile tanışarak kazandı. İşe girmeden önce Access Bars prosesleri ve enerji çalışmaları ile kendisine iş alanı yarattı. (Şu anda çalıştığı işi yarattı)

Access Bars kelime anlamı olarak ‘barlara erişim’ anlamına gelir. Kafamızda bulunan 32 tane noktaya hafifçe baskı uygulayarak yapılan zihin boşaltma ve temizlik çalışmasıdır. Bu barlarda tüm zaman, alan, boyut, realitelerden gelen ve tüm hayatımızı yöneten kalıplar, inançlar, koşullamalar depolanmıştır. Access Bars sisteminin temel öğelerinden şifa, cinsellik, para, yaratıcılık, farkındalık, beden, iletişim vb. birçok konuda kişilere alan açmıştır.

Bugün Access Bars, dünya çapında 170’ ten fazla ülkede aileler, okullar, işletmeler, sporcular, hapishane gardiyanları, psikologla, sanatçılar ve daha birçok alanda güçlü ve pragmatik bir araç olarak uygulanmaktadır. Access Bars, hem hayata bakışı etkileyen öğretileri hem de enerji çalışma faaliyetleri dünya çapında şimdiye kadar yüz binlerce kişiye alan açtı.

Access Bars seansı yaklaşık 1 saat 20 dakika uygulanıyor. İlk seansın etkisi 3 hafta devam eder ve her seansta farklı dönüşüm olur. Kişilerin mucizeler için 10 seans almaları tavsiye edilir.

Bundan Daha İyisi Nasıl Olur? Başka Neler Mümkün?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.