ACUN ILICALI ABİSİYLE İLK KEZ POZ VERDİ!

ACUN ILICALI ABİSİYLE İLK KEZ POZ VERDİ!

ABONE OL
Kasım 2, 2022 12:01
ACUN ILICALI ABİSİYLE İLK KEZ POZ VERDİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kızı Banu, abisi Ömer Cenker Ilıcalı ve onun kızı Ece ile ilk kez poz verdi. Acun Ilıcalı’nın abisini görenler, “Kopyası” ve “Benzerliğin bu kadarı” yorumunu yaptılar.

İş hayatıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündemde olan Acun Ilıcalı‘nın ailesi de sevenleri tarafından yakın takipte.

Kızlarıyla sık sık paylaşım yapan ünlü televizyoncu ilk kez abisi Ömer Cenker Ilıcalı ve yeğeni Ece ile poz verdi. Büyük kızı Banu Ilıcalı’nın da olduğu aile fotoğrafı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Acun Ilıcalı‘nı bir abisi olduğunu bilmeyen sosyal medya kullanıcıları şaşkınlıklarını gizleyemedi Birçok kişi “Yolda görsem Acun Ilıcalı zannederim”, “Kopyası” tarzında yorumlarda bulundu.

 

Acun Ilıcalı’nın ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı, hayatı ile merak konusu oldu. Peki, Ömer Cenker Ilıcalı kimdir? Ömer Cenker Ilıcalı, 1967 yılında Erzurum’da doğdu. 54 yaşındaki Ilıcalı, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 1998 yılında aynı üniversiteden uzmanlık aldı. Ardından ABD Albert Nemeth Lazer Merkezi’nde çalıştı. Şimdilerde özel bir hastanede Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak görev alan Ilıcalı, çok iyi derecede İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca bilmektedir. Ömer Ilıcalı aynı zamanda Çocuk Eğitim Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.