Aleyna Tilki’den çok konuşulacak kumar itirafı

Aleyna Tilki’den çok konuşulacak kumar itirafı

ABONE OL
Temmuz 21, 2022 15:12
Aleyna Tilki’den çok konuşulacak kumar itirafı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaşımları ve şarkılarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, Kıbrıs’taki konseri öncesi kumar itirafında bulundu. Kıbrıs’a gittiğinde kumar oynadığını söyleyen Tilki, “Kendime limit koyarak kumar oynuyorum. Bir şey kazandığımda da harcamam” dedi.

 

Geçtiğimiz günlerde annesi kendisine rakip olarak şarkı çıkaran Aleyna Tilki, Kıbrıs’ta konser verdi. Konser öncesi kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden 22 yaşındaki Aleyna Tilki, çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

 

 

“KUMAR OYNAMAYI SEVİYORUM”

Gazete Magazin’de yer alan habere göre, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tilki, “Kıbrıs’la ilgili bir anınız var mı?” sorusu üzerine “Ben Kıbrıs’ta limitli kumar oynamayı seviyorum açıkçası. Bunu buradan itiraf edeyim. Ama hep kendime limit koyuyorum, oraya kadar oynuyorum. Oradan sonra genelde bırakıyorum. Kumardan bir şey kazandıysam onu harcamam” itirafında bulundu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.