ALWORKSIN BUSINESS KURUCUSU ESMAN ASLANOV KİMDİR?

ALWORKSIN BUSINESS KURUCUSU ESMAN ASLANOV KİMDİR?

ABONE OL
Temmuz 5, 2022 09:18
ALWORKSIN BUSINESS KURUCUSU ESMAN ASLANOV KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

“ALLWORKSIN BUSINESS İLE HER ZAMAN YANINIZDA…”

 

Merhabalar. İsmim Esman Aslanov. 30.09.1996 tarihinde Azerbaycanin Quba ilinde doğdum. 2014 yılında Qusar Şehir 1 Nolu Liseyi bitirdim. Lise yıllarımdan üniversiteye hazırlandım ama istediğim fakülteyi kazanmak için puan toplayamadım. Pes etmedim. Tekrardan sınavlara hazırlamaya devam ettim. İkinci defa sınavlarda yine de istediğim üniversiteyi kazanamadım. Yine de pes etmedim. Ama bu sefer yurt dışında okumaya karar vermiştim. Sonunda istediğim sonucu almıştım. Atatürk Üniversitesinde Halkla İlişkiler Reklamcılık ve Tanıtım bölümünü kazandığım haberini almıştım. Bu benim için yıllar sonra istediğimin bile ötesindeydi. Kendi vatanım can kardeşlerimin ülkesinde eğitim almak benim için rüya gibiydi. Türkiye’ye geldiğim o ilk günü içimdeki mutluluk ve heyecan dolu anları anlatamam. Türkiye’ye gelirken hep, “Ben kendi işimi kuracağım ve büyük bir iş adamı olacağım.” diye hayaller kurmuştum.

 

 

Ve öğrencilik hayatı, kocaman bir şehirde kimsesiz yalnız başına hayallerimin peşinden gitmeye ilk adımlarımı attım. Öğrenciyken hem okudum hem de kısa zamanlı (parttime) olarak çalıştım. Aynı zamanda boş vakitlerimi yeni insanlarla tanışmak, Türkiye’ye gelen yabancı insanların düşüncelerini hep merak ediyordum. Aynı zamanda da onlarla İngilizce konuşarak yabancı dilimi geliştiriyordum. Buradan da benim işimin ilk adımları başlamıştı. Hem yabancı dilimi geliştiriyor hem de yabancılara evrak konularında ücretsiz danışmanlık yapıyordum. Zamanla artık bu konularda daha çok bilgi sahibi olmaya başladım. Biraz daha araştırmalar yaptım ve kendimi keşfettim. Artık bir danışman olarak kendi işimde çalışma hayatına atıla bileceğimi düşünüyordum.

 

 

Kısa bir süreden sonra bu işi nasıl resmi bir şekilde yapabilirim diye araştırmalara başladım ve aldığım bilgilere göre şahıs olarak devam edebileceğim kanaatine vardım. 2018 yılında ALLWORKSİN BUSİNESS‘in kuruluşunu yaptım. Hem okumak hem de çalışma hayatı işleri yürüte bilmek beni ziyadesiyle yoruyordu ama hayallerim bütün zorluklara rağmen pes etmeme izin vermedi. Çalıştıkça bir kaç sertifika almak için online eğitimlere de başvurdum ve bununla da çalışma hayatımda daha profesyonel bir hizmet vermek varken neden bunları yapmayayım ki, diye düşündüm. Bunun üzerine yabancılar için oturma izini, çalışma izni, turist rehberliği ve vize işlemlerini derinden öğrenmiş oldum. Daha sonrasında ise telepatlara uygun hareket ederek yabancıları buraya yatırım için teşvik etmeye başladım.

 

 

Çalıştıkça bu konuda da uzmanlaştım. Yaptığım işimi ve çalışma şeklini çok seviyordum ondan karşıma çıkacak olan zorlukların hiç birisinden korkmuyordum ve her bir zorlukla göğüs göğüse savaşıyordum. Bu savaşlarım beni daha da başarılı ve azimli kılıyordu. Sonunda 2022 yılına kadar bütün zorluklara sabrederek başarıyı elde ettim ve yatırım, eğitim ve vize konularında uzmanlaştım. Şimdi ALLWORKSİN BUSİNESS LTD. ŞTİ. kurucusu olarak, Azerbaycan’dan gelip kardeş ülkemiz Türkiye’de başarılı olduğum için gurur duyuyorum.

 

 

Instagram: @allworksin

Twitter: @allworksincbs

Facebook: Allworksin

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.