AŞKLARINI İLGİNÇ YOLLARLA DUYURAN ÜNLÜ ÇİFTLER

AŞKLARINI İLGİNÇ YOLLARLA DUYURAN ÜNLÜ ÇİFTLER

ABONE OL
Şubat 3, 2022 09:52
AŞKLARINI İLGİNÇ YOLLARLA DUYURAN ÜNLÜ ÇİFTLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyada tanınan birçok ünlü isim, yaşadıkları aşkları ilginç yollarla duyuruyor. İşte kan içme merasiminden reklam panolarına ünlülerin ilişkileri duyurma şekilleri…

Geçtiğimiz günlerde evlenme teklifi kareleriyle gündeme gelen Megan Fox ve Machine Gun Kelly çifti, birbirlerinin kanını içerek nişanlandı. İkilinin evlilik yüzükleri ise ‘çıkartırken acıması için’ dikenlerle çevrili.

 
Dünya yıldızı Kim Kardashian‘la ismi anılan Pete Davidson, bir dönem başarılı şarkıcı Ariana Grande ile nişanlıydı. İkili tanıştıktan iki hafta sonra çift dövmesi yaptırdı. Ayrılığın ardından Pete boynundaki albüm kapağının simgesini siyah bir kalple, çift dövmelerini de ‘lanetli’
anlamına gelen ‘cursed’ kelimesiyle kapattırdı.
 
Ariana Grande ‘Sweetener’ albümündeki bir şarkıya eski nişanlısının vermişti. ‘Pete Davidson’.
 

Ünlü oyuncu Angelina Jolie ve eski eşi Billy Bob Thornton, birlikte oldukları dönemde içinde birbirlerinin kanı olan kolye taktılar.

Ünlü müzisyen Travis Barker, nişanlısı Kourtney Kardashian‘ın adını göğüs kafesine dövme yaptırdı.

Birkaç haftanın ardından Kourtney, Travis‘in koluna ‘seni seviyorum’ yazdı.

Başarılı oyuncu Pamela Anderson ve müzisyen Tommy Lee, tanıştıktan sadece dört gün sonra evlenmeye karar verdi ve sanat dünyasına aşklarını bu şekilde duyurdu. Çift toplam üç sene evli kaldı.

Drake, bir dönem aşk yaşadığı Rihanna‘nın aldığı ödülü tebrik etmek adına reklam panosuna mesaj yazdırdı.

Taylor Swift, eski sevgilisi Conor Kennedy‘nin ailesine komşu olmak için oturdukları evin yanında 5 milyon dolar değerinde ev satın aldı.

Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ikili Ben Affleck ve Jennifer Lopez, en çok yakıştırılan çiftler arasında yer alıyor. Jennifer’ın kazandığı ödülün ardından Ben, ünlü dergilerin birer sayfasını kiralayarak ufak bir tebrik mektubu yazdırdı.

Evli ve mutlu olan Justin Bieber, eski sevgilisi Selena Gomez‘le birlikte olduğu dönemlerde baş başa romantik bir film izlemek için koskoca spor arenası Staples Center’ı kiraladı.

Oprah’nın programına katılan Tom Cruise, Katie Holmes‘a duyduğu aşkı itiraf ederken bir anda koltuğun üzerine çıkarak sevinmesi uzun süre konuşulan konular arasında yer aldı.

Ünlü oyuncu Johnny Depp, 14 yıllık partneri ve kızının annesi Vanessa Paradis‘e Fransa’dan üzüm bağları hediye etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.