ASTROLOG EMEL ACAR KİMDİR?

ASTROLOG EMEL ACAR KİMDİR?

ABONE OL
Temmuz 27, 2022 14:11
ASTROLOG EMEL ACAR KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

DÜŞÜNCENİ DEĞİŞTİR DÜNYAN DEĞİŞSİN!

 

Merhaba ben Emel Acar. 1977 İstanbul doğumluyum. Evli ve iki çocuk annesiyim. 20 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım ve 10 yaşında ortaokul öğrencisi bir oğlum var. Eğitim hayatımı açık öğretim birinci sınıfta yarım bıraktım ve iş hayatına atıldım. 15 yıl bir fiil özel bir sektörde muhasebecilik olan mesleğimi icra ettim. Severek yaptığım bir meslek değildi bu yüzden 15 yılın sonunda beni yansıtmayan bu meslek dalı ile 2012 yılında yollarımı tamamen ayırdım.

 

 

Boşlukta kaldığım bu dönemlerde ailem ve çocuklarıma vakit ayırdım. Bir müddet sevdiğim hobilerle meşgul oldum. Bu zaman diliminde yaşadığım kırılma noktaları, hayatımla ilgili dalgalanmalardan geçerken anlam arayışına giriştiğim bu dönemde spritüel alanda almış olduğum danışmanlıklarla bu alana ilgim arttı. İnsanların bilinçaltına yolculuğun evren ve insan enerjisi arasındaki ilişki ve daha bir çok konu beni bu konuda merak ve hayranlığa itti. Sezgilerimin oldukça kuvvetli olduğuna olan inancım nedeniyle neden olmasın diyerek 2019 yılında bu alana dahil olup bu serüvene atıldım.

 

 

Bu alanda bir çok eğitimler almaya başladım. Yaklaşık 3 yıl eğitim aldım 3 yıldır da bu alanda danışmanlık veriyorum. Mesleğime, tarolog olarak başladım. Daha sonra eğitimlerimi çoğalttım. 8 kez uzman ve kaliteli eğitmenlerden olmak kaydıyla farklı kişilerden tarot eğitimleri aldım ve alanıma faydası olacağını düşünerek bunlara ilaveten; numaraloji, astroloji ve bio enerji eğitimleri de ekledim. Bu konuda kaliteli bir danışman olmak adına mesleğimle ilgili bir çok kitaplar okudum. Seminerlere ve atölyelere katıldım. Semboller üzerine araştırmalar yaptım. Eğitimlerim ve kitaplarım sayesinde ve üç yıldır yapmış olduğum danışmanlıklar neticesinde kendime bir çok şey kattım ve bu konuda oldukça uzmanlaştım. Bu gün kaliteli ve tercih edilen bir danışman oldum.

 

 

Aynı zamanda 3 yıldır faaliyeti devam eden tılsımlı kartların da kurucusuyum. Sayfamda bir çok faaliyette bulunuyorum. Sayfamda günlük olarak kollektif açılımlar gerçekleştirmekteyim. İnsan ve bilinçaltı konusunda geniş çaplı bilgilere sahibim. Takipçilerim ve danışanlarım tarafından da sevilen ve güvenilen biri haline geldim. Verdiğim danışmanlıklarda gerekli rehberliği yaparken kaliteli tavsiyelerde vermeye çaba harcıyorum. Bir başak burcu olmanın vermiş olduğu titizlik karakteri dolayısı ile işimi oldukça önem veriyorum ve işimi özenle yapıyorum. Konuşma ve iletişim benim işim. İletişim konusunda oldukça kabiliyetli birisiyim. Bu da mesleğim açısından bana oldukça fayda sağlıyor.

 

 

İleriye dönük hedeflerim arasında daha fazla tanınan bir astrolog, taralog ve enerjist olmak var. İşimi çok severek yapan işine aşık biriyim. Benim önceliğim işimi doğru yapmaktır. Zira günümüzde insanların bu alanda almış oldukları danışmanlıkların kaliteli olması gerektiğine inanıyorum. Çünkü işimiz insan hayatına dokunmaksa bu olumlu yönde olmalı ve yaptığımız işin hata kaldırmaz olduğunu düşünüyorum. Zira ağzımızdan çıkan ufacık olumsuz bir sözün bir insanın hayatını mahvetmesine, üzebileceğine ve hatta kendine zarar vermesine sebep olabileceğini göz önünde bulundurmalıyız.

 

 

Sırf bu yüzden kendimi tam donanımlı hale getirmek için doğru tespitler yapabilmek için yıllarımı ve vaktimi bu işe ayırdım. Tarot ve astroloji insan hayatına yön vermek içindir. Bizler kahin değiliz sadece rehberiz. İşimiz sembol ve enerji okumaksa bunun farkına varıp iyi ve düzgün bir rehber olmak zorundayız. Tarot ve Astroloji bana göre çok keyifli bir yolculuk ve aynı zamanda kadim bir bilgeliktir. Böyle eski çağlara dayanan, bu harika kadim bilgeliğe kahinlik ve fal olarak bakmak büyük haksızlıktır. Tarot ve astroloji birbirinin ayrılmaz parçasıdır. Bu iki kadim bilgiyi birleştirdiğinizde hayatınızla ilgili  ortaya nasıl muazzam bir bilgi akışı sunar hiç düşündünüz mü? Evren ve bilinç altı ilişkili çalışır, insan evrene neyi titreştirirse evrende insana onu yollar.

 

 

Evreni size hizmet eden bir oyun arkadaşı olarak düşünün, sizi memnun etmek için sizin isteklerinizi yapacaktır. Bu yüzden ağzınızdan çıkan sözlere ve düşüncelere çok dikkat edin çünkü düşünce çok güçlü bir silahtır. “Düşünceni değiştir, dünyan değişsin.” Bu yolculukta beni eğiten ve hazırlayan hocalarıma beni bu yolculuğa iten sebeplerime ve bu yolculukta bana destek olan çevreme aileme sevdiklerime çok teşekkür ediyorum.

 

 

Benden spritüel danışmanlık almak isterseniz sayfam üzerinden;

Instagram: @tilsimli.kartlar

YouTube: tılsımlıkartlar

Mail: emelacaraydogdu77@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

 

 

Müşteri Memnuniyeti;

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.