AVUKAT BUSE NUR YÜKSEL’İN BAŞARI ÖYKÜSÜ

AVUKAT BUSE NUR YÜKSEL’İN BAŞARI ÖYKÜSÜ

ABONE OL
Eylül 27, 2021 12:49
AVUKAT BUSE NUR YÜKSEL’İN BAŞARI ÖYKÜSÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu yine bir başarı hikayesini sizlerle buluşturuyor. Kendisi bir avukat. Oldukça azimli ve işinde de bir o kadar iyi. Buse Nur Yüksel! Seyhan Soylu soruyor, Buse Nur Yüksel ise başarı öyküsünü anlatıyor…

Öğrencilik hayatında hem çalışıp hem de okuyarak hayatını sürdüren Yüksel, tırnaklarıyla kazıyarak başarıyı elde etti. Eskişehir’den İstanbul’a geldiğinde ilk başlarda mesleğinden bağımsız bir işte çalışırken yaşadığı zorlukların ve azminin karşılığı olarak kendi mesleğini icra etmeye, avukatlık yapmaya başladı.

“AVUKATLIK BİRAZ ZENGİN İŞİ”

Seyhan Soylu avukatlığa nasıl başladığını sorduğunda, Avukatlığının başlarında kendi ofisi olmadığın belirten Yüksel, “Avukatlık biraz zengin işi açıkçası Seyhan Hanım. Zengin bir aileden gelirseniz çok iyi bir avukat olabilirsiniz çünkü hemen bir ofisinizi açarsınız. ” dedi.

Buse Nur Yüksel, avukatların enerjisinin iyi olması gerektiğinin avukatlık için bir referans olduğunu belirtiyor.

Buse Nur Yüksel’in açıklamalarından satır başları:

AVUKATIN AVUKATA İHTİYACI OLUR MU?

Seyhan Soylu’nun, ‘Avukatların suç işliyor mu?’ sorusuna zaten avukatlar suçun sınırında yaşadıkları için mecburen müvekkilleri çünkü aslında belli suçları işleyip o avukata gittiğinde mecburen avukatta belli şeylere vakıf olmak zorunda kalıyor. Aslında bazen şunu yapma şunu yap diye müvekkile direktif verirken o da aslında suçun sınırından geçmiş oluyor mutlaka ki evet işliyor yani.” yanıtını veriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.