BERGEN FİLMİ HALİT SERBEST’İN YAŞADIĞI KOZAN’DA YAYINDAN KALDIRILDI!

BERGEN FİLMİ HALİT SERBEST’İN YAŞADIĞI KOZAN’DA YAYINDAN KALDIRILDI!

ABONE OL
Mart 5, 2022 08:00
BERGEN FİLMİ HALİT SERBEST’İN YAŞADIĞI KOZAN’DA YAYINDAN KALDIRILDI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Bergen filminin vizyona girdiği gün Adana Kozan’da filmin yayından kaldırıldığını iddia etti. Bergen’i öldüren Halis Serbest’in de yaşadığı Kozan Belediye başkanı konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

 

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşiçioğlu’nun oynadığı Bergen filmi, dün vizyona girdi. Türkiye’nin her yerinde vizyona giren filmin Adana Kozan da yayınlanmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

“YAPIMCILAR KORUMALARLA YAŞIYOR”

Twitter hesabından paylaşım yapan gazeteci Candaş Tolga Işık, “8 mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Kozan’da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti! Filmin İstanbul’daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor” dedi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili görüşmeler yaptığını belirten Işık, “Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı aradım ve “1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?” diye sordum. ‘Öyle uygun görüldü’ dedi. Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haberler.com

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.