BERGÜZAR KOREL DOĞUM ANILARINI ANLATTI…

BERGÜZAR KOREL DOĞUM ANILARINI ANLATTI…

ABONE OL
Kasım 29, 2021 08:46
BERGÜZAR KOREL DOĞUM ANILARINI ANLATTI…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Üçüncü kez anne ve babalık sevincini yaşayan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, önceki akşam Etiler’de 28 günlük bebekleri Leyla’yı gezdirirken görüntülendi. Hayli keyifli olduğu görülen ikili, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince, yanlarına giderek, röportaj yaptı.

Muhabirlerle sohbet eden Korel, “Sizinle bir araya gelmeyeli çok uzun zaman oldu. Heyecanlandım.” diyerek, espri yaptı.

“HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ANDA GELDİ”

Kızları Leyla ile ilgili konuşan Bergüzar Korel, “Zaman geçti, çok şükür Leyla’mızı kucağımıza aldık.” ifadelerini kullandı.

Kız çocuğu sahibi olmak istediğini her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu, “Çok şükür, Allah herkesin gönlüne göre versin. Oldu, sürpriz oldu. Biz hiç beklemediğimiz bir anda geldi.” şeklinde konuştu.

“KIZ BEBEĞİN TAVRI BİLE FARKLI”

 

Halit Ergenç’e, “Kız babası olduğunuz için kendinizi şanslı hissediyor musunuz?” sorusu yöneltildi. Ergenç, konuyla ilgili, “Erkekten sonra kız babası olan kişilerden aynı şeyi duyuyorum. Zaman gösterecek, göreceğiz. Leyla daha çok bebek. Öpüp, kokluyoruz ama kız bebek olarak farklı. Kız bebeğin hali, tavrı bile daha farklı.” dedi.

 

“BİRBİRLERİNE BENZER YANLARI VAR”

 

“Leyla’nın kime benzediğini çözemedik.” diyen Korel, “Esmer, üçüncüde farklı tipler olacak herhalde.” ifadelerini kullandı.

Kardeşlerin birbirlerine benzediğini söyleyen Bergüzar Korel’in, “Han ile Leyla benziyor.” dediği sırada Ergenç ise,”Han ile Ali de benziyor. Birbirlerine benzer yanları var. Farklı oldukları yanlar da var.” şeklinde konuştu.

“YİNE AYNISINI DOĞURMUŞSUN!”

 

“Doğum sonrası bir arkadaşım ev ziyaretine geldi.” diyen oyuncu, “Leyla’ya baktı, ‘Üf, yine aynısını doğurmuşsun, hiçbir sürprizi yok’ dedi. Farklı olacak sanıyorduk. Han çok değişti ama Ali ile benziyorlar.” açıklamasını yaptı.

Setlere bir süre ara verdiğini bir kez daha yenileyen Bergüzar Korel, “Çok uzun zaman oldu. Dört sezondur yapmıyorum.” dedi.

“BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR DÖNEM YAŞAMADIM”

Ödemlerinden kurtulduğu görülen Korel, “Ben hayatımda böyle bir dönem yaşamadım. Çok acayipti. Ellerim falan şişiyordu, geceleri ağrısına uyanıyordum. Gidecek kilolar falan da, ne yapalım… Bir 15 kilo var şu anda ekstra…” ifadelerini kullandı.

“EVDE HAREKET HİÇ DURMUYOR”

 

Halit Ergenç, üçüncü çocuk sonrası, “Evde hareket hiç durmuyor. Dün bir arkadaşımla konuşuyoruz. ‘Boş vakitlerinde ne yapıyorsun?’ dedi. ‘Eskiden sete gidiyordum, şimdi hiç vakit yok’ dedim. Boş vaktimizde sete gitmiyorduk tabii ki ama Ali okula gidiyordu, şimdi evde bir saniye hareket durmuyor. Öğlen ikisi beraber bir uyuyorlar, bir dönem ses yok. O dönem ne yapacağını şaşırıyorsun.” şeklinde konuştu. “Üçüncü kez beraber aynı projede olur musunuz?” sorusuna da yanıt veren Bergüzar Korel, “Biz geçen gün konuşuyorduk, ‘Vatanım Sensin’i izlerken. Kendi oynadığımız işi izleyip, ağlıyoruz. Bazı sahnelerde kötü oluyoruz. Dedik ki; ‘Bir daha yapabiliriz, niye olmasın?” açıklamasını yaptı.

HAMİLELİK SÜRECİNİ ANLATTI

 

Öte yandan Bergüzar Korel, geçtiğimiz hafta hastanede çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayarak, hamilelik sürecinden söz etmişti. Oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

Dünyaya geliş hikayesi ilk günden son ana kadar nev-i şahsına münhasır oldu Leyla’nın… Evden çıkarken gümbür gümbür gelen sancılara rağmen ‘Sabah 10:00’da ancak doğururum ben bu kızı’ dedim hastanenin kapısından içeri girerken. Doktorum 40. haftanın sonlarına doğru ‘Bu kızın gelmemesinin var bir sebebi, kordonu kısa olabilir’ demişti.

“HER DOĞUM DİĞERİNDEN FARKLI”

 

Saatlerce her şey hazır olmasına rağmen dünyaya gelememesinin sebebi bir de kısa kordonun yanı sıra oksiput posterior gelişmiş meğer. Yani göğe bakarak geldi güzel kızımız. Bunları neden mi anlatıyorum? Her doğum diğerinden farklı, her bebek bambaşka. Bu süreçte hiçbir sabit fikir olmasın kafanızda. Hekiminizi seçerken de deneyimli, tecrübeli, şefkatli, mahremiyete önem veren ve tabii ki en başta bebek ve sizin sağlığınızı her şeyden üstün tutan biri olduğuna emin olun. Ben çok şanslıydım. Mükemmel iki insan ve hekim ile beraberdim bu süreçte.

Canım hocalarım insanlıkları, mahremiyete verdikleri önem, tecrübeleri ile iki evladımda da yoldaş oldular bana… Sağ olun, var olun.

“LEYLA KISACIK KORDONUYLA DÜNYAYA GELDİ”

 

Saatler geçmesine ve vücudum bebeğin gelmesi için tüm hazırlıklarını tamamlamasına rağmen kızımız hala gelmiyordu. Hastanede geçirilen sancılı 11 saatten sonra tam da dediğim gibi sabah 10:00’da aynen hocanın söylediği şekilde kucağıma bile almama engel olan ve boynuna yerleşen kısacık kordonuyla dünyaya geldi Leyla…

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.