BERNA LAÇİN, KAHVE FİYATINA İSYAN ETTİ!

BERNA LAÇİN, KAHVE FİYATINA İSYAN ETTİ!

ABONE OL
Aralık 21, 2022 12:48
BERNA LAÇİN, KAHVE FİYATINA İSYAN ETTİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir kahveye 80 TL ödediğini ifade eden ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini dile getirdi.

Artan enflasyonla birlikte alım gücünün düşmesi ve hayat pahalılığının artması zaman zaman ünlü isimleri de isyan ettiriyor. Bunun son örneğini ünlü oyuncu Berna Laçin de gördük.
 

 

ÖDEDİĞİ PARAYA İSYAN ETTİ

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir kahveye 80 TL ödediğini ifade eden Berna Laçin, kahvenin fotoğrafını paylaşıp “Şu gördüğünüz kahve 80 TeeeLeeee… Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan günaydın size” notunu düştü.

İşte Berna Laçin’in o paylaşımı;

 

“GAZA GELSENİZ KEŞKE”

Bir takipçisinin, “Madem pahalı neden içersin be güzel ablam, bir de foto atıp gaza getirirsin” şeklindeki sorusuna da yanıt veren ünlü oyuncu, “Gaza gelseniz keşke! 1 kahveyi içmeyi de izah etmek zorundayız madem şöyle: Alana 3 saat önce geliyorsun. Bekleme salonlarında yer olmuyor. Haliyle bir yere oturmak istiyor insan. E boş olmaz bari 1 kahve alayım diyorsun. Yani minimum insanlık ihtiyaçları bunlar. Anormal olan ekonomi” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.