BİTLİS’TE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

BİTLİS’TE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

ABONE OL
Haziran 12, 2021 11:13
BİTLİS’TE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitlis Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; Bitlis’in bazı köy ve bağlı mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı nerelerde uygulanacak? İşte detaylar…

Valilikten yapılan açıklamada, Bitlis’in bazı köy ve bağlı mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

 

Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

 

“Bitlis sınırlarındaki Aşağıbalcılar, Yukarıbalcılar, Ilıcak, Başmaklı, Üçevler, Kalupat, Oğulcak, Çeltikli, Aşağıölek, Yukarıölek, Doğruyol, Bölükyazı, Arıdağ, Akçalı, İçgeçit, Çalıdüzü, Dereağzı, Çadırlı, Karakuş, Aşağıkoçak, Aşağıyolak, Yukarıyolak, Dursun, Yarönü, Beşkaynak, Uçankuş, Kınalı, Bayırlı, Dikme, Yukarıdikme, Aşağıdikme, Kutlu, Akgün, Çobansuyu, Aşağıçobansuyu köy ve mezraları bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının bulunduğu, barınma amaçlı sığınak ve barınak tesis ettikleri bilgisinin alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde örgüt mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi gereğince, bugün saat 07.30’dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir.”

Kaynak: hürriyet

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.