BÜYÜK KOMPLO ”20 BİN LİRA DEĞERİNDE BİLEZİK”

BÜYÜK KOMPLO ”20 BİN LİRA DEĞERİNDE BİLEZİK”

ABONE OL
Temmuz 3, 2021 09:41
BÜYÜK KOMPLO ”20 BİN LİRA DEĞERİNDE BİLEZİK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, saat 16.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi’nde meydana geldi. Pazar alışverişi sonrasında evine dönmek için yola çıkan Makbule Yılmaz, sokakta 50 ile 75 yaşlarında iki kişiyle karşılaştı. 2 şüpheli, köylülere zekat vermesi için 4 bin lirayı Makbule Yılmaz’a uzattı. Teklifi kabul eden Yılmaz’a şüpheliler, “Paranın üzerine değerli bir şey koyup yemin etmen lazım” dedi. Yılmaz, kolundaki 20 bin lira değerindeki iki altın bileziği çıkartarak, yemin etti. Yılmaz’ın bir an dalgınlığından faydalanan iki şüpheli, para ve altınları alıp, motosikletle kaçtı. Polisi arayan Yılmaz, şikâyetçi oldu.

Olayın şokunu üzerinden atamayan Yılmaz, “Bana önce 4 bin lira verdi. ‘Sizin köydeki fakirlere zekât olarak verirsiniz. Değerli bir şey üzerine koyup yemin etmen gerekiyor’ dediler. Ben de altınları paranın üstüne koydum, sonra bir anda ne olduğunu anlayamadan bilezik ve paraları alıp, kaçtılar” dedi. Polis 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.