BURŞA ŞENSAL’IN GİRİŞİM SERÜVENİ

BURŞA ŞENSAL’IN GİRİŞİM SERÜVENİ

ABONE OL
Aralık 27, 2021 09:36
BURŞA ŞENSAL’IN GİRİŞİM SERÜVENİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 


GİRİŞİMCİ BURŞA ŞENSAL KİMDİR?

 

Burşa Şensal Yalova doğumlu, İstanbul’ da yaşayıp E-ticaret yapmaktadır. Bu işe başlamasına sebep olan şey ise sosyal medyada gezinirken ayakkabı almaya karar vermektedir “bu işi bende yapabilirim, neden yapmıyorum?” diye iç sorguya geçip, hemen detaylı bir araştırma yapmış bu konu hakkında, daha sonra Çin de bir bağlantı bulup irtibata geçmiş Burşa Şensal. Şuan ise on bir yıldır sosyal medya mecrasında ürünlerini satmaktadır. İşini yaparken bu kadar azimle, mutlulukla yapan insanlardan bir tanesidir herhalde. İlk bu işe başlarken alışma süreci olduğu için satışı olmamıştı. 2012 yılında sosyal medyayla tanıştı.

 

 

ÇANTA VE AYAKKABI AŞKTIR.

On bir yıldır E-ticaretle uğraşıp İnstagram üzerinden kendi kişisel hesabından satışlar yapmakta olan Burşa Şensal yurt dışından ürün ithal edip müşterilerine en iyi hizmetle ulaştırmaktadır. En çok talep edilen ürünleri tespit edip ithal ediyor, şaşırtıcı olan ise getirilen ürünlerin tümü orijinal ürünler olmasıdır. Ürünler Çin ve honghong üzerinden getiriliyor. Markaların orjinalleri orda yapılıp aynı kalıplardan ithal olarak Türkiye’ye getirip müşterilerine sevkiyatını yapmaktadır.

 

 

 

 

TAKIYORSUN, GİYİYORSUN YAKIŞIYOR…

Aynı zamanda hayvan sevgisini üst düzeyde yaşayan Burşa Şensal kazancının belli bir kısmını sokak hayvanlarının günlük mama almaktadır.  “MDB Pet shop “ adı altında Mal tepe de bir dükkana kurumuş günlük mama ihtiyaçlarını karşılıyor, hayvan sahiplerine satışlar yapıyor.

 

 

Takipçileri tarafından memnun kalınan bir sayfa olmaktadır. Sattığı tüm ürünlerini kendi üstüne giyerek (takarak) paylaşmaktadır. Bu sayede ise takipçiler tarafından güvenilir ve memnun kalınmaktadır. Bir kadın girişimci olarak kendi işini kurum ayaklarının üstünde durup çabalayan bir kadın olarak gurur verici ve ilham vermekte olan bir girişimcidir.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.