CANAN ERGÜDER’DEN AİLE POZU GELDİ

CANAN ERGÜDER’DEN AİLE POZU GELDİ

ABONE OL
Kasım 30, 2021 13:19
CANAN ERGÜDER’DEN AİLE POZU GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canan Ergüder’den mutlu aile pozu

Ekranlara ‘Oğlum‘ dizisiyle dönecek olan başarılı oyuncu Canan Ergüder, ailesiyle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.
 

Nisan ayında meme kanserine yakalandığını duyuran ve rol aldığı dizinin kadrosundan ayrılarak tedavi sürecine başlayan ünlü oyuncu Canan Ergüder, geçtiğimiz hafta sonunu eşi Kenan Ece ve 3 yaşındaki oğlu Demir’le birlikte geçirdi.

“MUTLU AİLE” KARESİNE BEĞENİ YAĞDI

Kemoterapi ve radyoterapi tedavilerini geçtiğimiz günlerde tamamlayan Ergüder’in ailesiyle çektirdiği bu fotoğraf, sosyal medyada paylaşıldı ve beğeni yağmuruna tutuldu. Canan Ergüder şimdilerde“Oğlum” dizisiyle setlere dönmeye hazırlanıyor.

CANAN ERGÜDER KİMDİR?

15 Temmuz 1977 tarihinde İstanbul’da doğdu. Liseyi Üsküdar Amerikan Lisesi‘nde okudu. Tiyatro eğitimine Franklin and Marshall College‘da başlayıp daha sonra The New School University Actors Studio Drama Program‘da yüksek lisans derecesiyle devam etti. Ayrıca LAMDA’da (London Academy of Music and Dramatic Arts) Shakespeare Atölyesi’ne katıldı. Elia Kazan, Cheryl Crawford ve Robert Lewis’in kurmuş olduğu Actors Studio’nun hayat boyu üyeliğini 2003’te kazanıp Ellen Burstyn, Carlin Glynn, Lee Grant, Elaine Stritch ve David Marguelis gibi isimlerle çalışma fırsatına sahip oldu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.