CELİL NALÇAKAN KORONAVİRÜSE YAKALANDI!

CELİL NALÇAKAN KORONAVİRÜSE YAKALANDI!

ABONE OL
Ocak 5, 2022 07:47
CELİL NALÇAKAN KORONAVİRÜSE YAKALANDI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kardeşlerim setinde panik! Onur Seyit Yaran’dan sonra Celil Nalçakan da koronavirüse yakalandı

 

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Onur Seyit Yaran’ın ardından Celil Nalçakan’ın da koronavirüs testi pozitif çıktı. Kötü haberi sosyal medya hesabından veren Nalçakan, “Aşılarım sayesinde, gayet hafif geçiriyorum” dedi.

Koronavirüs vakalarında artış hızla devam ediyor. Birçok dizi oyuncusu ve set çalışanı korona virüse yakalanınca setler durdurulmaya başladı. Son olarak Kardeşlerim dizisinde de iki başrol oyuncusunun testi pozitif çıktı.

“AŞILARIM SAYESİNDE HAFİF ATLATIYORUM”

Poyraz Karayel dizisindeki Zülfikar rolüyle akıllara kazınan ve şimdilerde Kardeşlerim dizisinde Akif karakterini oynayan Celil Nalçakan, Instagram hesabından paylaşım yaparak koronaya yakalandığını duyurdu. Durumundan bahseden oyuncu, “An itibarı ile PCR testim pozitif çıktı. Aşılarım sayesinde, gayet hafif geçiriyorum süreci, 10 gün boyunca, ev karantinam sürecek. Sağlıklı günlerde, kavuşmak dileği ile” dedi.

ROL ARKADAŞI DA KORONAYA YAKALANMIŞTI

Kardeşlerim dizisinde Celil Nalçakan’ın oğlunu oynayan Onur Seyit Yaran da geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı ve tedavisi evde devam ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.