Cengiz İmren “Yılan”ı 9 milyonluk jette tanıttı

Cengiz İmren “Yılan”ı 9 milyonluk jette tanıttı

ABONE OL
Ağustos 12, 2021 07:48
Cengiz İmren “Yılan”ı 9 milyonluk jette tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cengiz İmren, Grand Müzik etiketiyle Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde çıkardığı “Yılan” adını verdiği şarkısını tanıtımını 9 milyon dolarlık özel jette yaparak Türkiye’de bir ilke imza attı. Uzun aradan sonra müzik piyasasına dönmeye hazırlanan sanatçı, “Her ne kadar bu işlerden anlamasam da YouTube’da şarkımız 7 milyona ulaşmak üzere. Bana rakamları yükseltmek için teklifte bulundular, ancak ben her zaman doğallıktan, organik olmaktan yanayım” dedi.

CD GELİRİ YANGINZEDELERE
Türkiye’de ilk kez özel jette lansman yapıldığını söyleyen sanatçı, “Sevgili danışmanım Selim Akar’a bu fikri için çok teşekkür ederim, kısmet olursa bir sonraki şarkımın tanıtımı da deniz altında yapacağım” diyerek herkesi güldürdü.
Özel jeti havalandırarak yaptığı tanıtımın maliyetini soran gazetecilere yanıt veren İmren, “Saati 12 bin dolar” dedi.
Kendisini lansmanda yalnız bırakmayan işadamı Ersin Oğuz’a da teşekkür eden İmren, “Sevgili dostum single çıktığında 50 bin adet satın aldı, ben de buradan bir söz vermek istiyorum. Dostumun satın aldığı 50 bin adet CD gelirini yangın bölgesinde zarar gören aileler için kullanacağım, inşallah yaraları birlikte saracağız” dedi. 

“O meçhul yılan kendisini biliyor”

“Yılan” şarkısını kime yazdığı da merak konusu oldu. “Kime yazdığı söylersem, o meçhul kişi havalanır” diyen Cengiz İmren, “Meçhul diyelim şimdilik, belki bir gün açıklarım. Ancak şunu söyleyebilirim, bu şarkı içimizdeki tüm yılanlara gelsin” şeklinde konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.