ÇOK KONUŞULACAK İDDİA! ÜNLÜ ÇİFT AYRILDI MI?

ÇOK KONUŞULACAK İDDİA! ÜNLÜ ÇİFT AYRILDI MI?

ABONE OL
Aralık 27, 2021 11:21
ÇOK KONUŞULACAK İDDİA! ÜNLÜ ÇİFT AYRILDI MI?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çok konuşulacak iddia: Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrıldı!

Haklarında sık sık ayrılık haberleri çıkan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin yıllarını ayırdığı iddia edildi. Sevilen çift, haklarında çıkan ayrılık haberlerine henüz bir açıklama yapmadı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki başarısıyla adından söz ettirmeye devam eden Demet Özdemir, uzun süredir şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşıyor. İlişkilerini göz önünde yaşayan çiftle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

“KESİN BİTTİ, GERİ DÖNÜŞÜ YOK”

TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında yer alan habere göre, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ilişkilerini bitirdi. Geçtiğimiz günlerde ayrılan çift yakın çevresine ‘Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüş yok’ sözleriyle ilişkilerinin bittiğini duyurdu. Haklarındaki arılık iddiasına sessiz kalan ikili, sosyal medya hesaplarından birbiriyle olan fotoğraflarını silmedi ve takipleşmeye devam ediyorlar.

“AYRILIK HABERLERİNE ALIŞTIK ARTIK”

Son zamanlarda haklarında sık sık ayrılık haberleri çıkan ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda bir alışveriş merkezinde görüntülenmişti. Haklarındaki ayrılık iddiasıyla ilgili konuşan Demet Özdemir, “Bu tip haberler e alıştık artık. Önümüzdeki hafta yine bu tarz bir haber çıkacaktır. Biz yine ‘ilişkimiz yolunda’ diyeceğiz” demişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.