DİLAN ÇİÇEK DENİZ YENİ İMAJIYLA BARBIE’YE BENZETİLDİ!

DİLAN ÇİÇEK DENİZ YENİ İMAJIYLA BARBIE’YE BENZETİLDİ!

ABONE OL
Şubat 7, 2022 08:41
DİLAN ÇİÇEK DENİZ YENİ İMAJIYLA BARBIE’YE BENZETİLDİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son olarak ‘Alev Alev’ adlı dizide rol alan Dilan Çiçek Deniz, yeni projesi için imaj değiştirdi. İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığında olan Çiçek, saçlarını sarıya boyattı. Instagram’dan fotoğraf paylaşan güzel oyuncu “Robot Sophia diyebilir miyiz?” notunu düştü.

İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson‘dan sürpriz bir evlilik teklifi alan Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz haftalarda soluğu İzlanda’da almıştı. Dilan Çiçek Deniz sevgilisinin ailesiyle tanışmış, aşkının babası ve kız kardeşiyle fotoğraflarını paylaşmıştı.

“BARBİE BEBEĞE DÖNÜŞTÜ”

İzlanda tatilinden sonra Türkiye’ye dönen Dilan Çiçek Deniz, ‘Çukur’ ve ‘Alev Alev’in ardından yeni projesi için ilk olarak imajını değiştirdi. Saçlarını sarıya boyatan güzel oyuncu son olarak saç rengini daha da açarak barbie bebeğe dönüştü. Deniz, yeni imajını “Robot Sophia diyebilir miyiz?” notuyla paylaştı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.