EFY SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ NELERDİR?

EFY SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ NELERDİR?

ABONE OL
Ekim 7, 2022 13:24
EFY SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ NELERDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“ GÜVENLİ, SAĞLIKLI, KEYİFLİ, KAZANÇLI BİR YAŞAM İÇİN YOL ARKADAŞINIZ EFY SİGORTA…”

 

EFY SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ olarak bizler, 20 yılı aşkın tecrübemiz, geniş ürün portföyümüz ve kusursuz hizmet anlayışımız ile sektörde akla ilk gelen acenteyiz. Alanında uzman ekibimizle siz değerli müşterilerimize en iyi standartlarda ve daha mutlu şekilde hizmet vermek için tutku ile çalışıyoruz.

Akdeniz ve Ege Bölgesindeki ofislerimiz ve uzman kadromuzla “ALLIANZ” markasını temsil ediyor, siz değerli müşterilerimiz için değer yaratma misyonumuzla tüm hizmet standartlarını sağlıyoruz.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru anlamak ve en ideal çözümleri geliştirmek bizim uzmanlığımızın, sorumluluklarımızın ve taahhütlerimizin çerçevesini belirliyor. 7/24 ulaşılabilirliğimiz ve özel müşteri danışmanlığı uygulamamızla daha kaliteli hizmet vermeyi misyon edindik.

Tüm faaliyetlerimizin temelinde yatan “Müşterilerimiz için değerli olanı koruma” felsefemiz, EFY marka kimliğini oluşturuyor. Bizler, verdiğimiz hizmetlerin sonucunda, tüm paydaşlarımız için daha iyi bir yaşam yaratabileceğimize inanıyoruz. Yaşamı güvenli, sağlıklı, keyifli bir hale dönüştürmek için çalışıyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.