FAHRİYE EVCEN’İN ESKİ MESLEĞİ DUYANLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

FAHRİYE EVCEN’İN ESKİ MESLEĞİ DUYANLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

ABONE OL
Aralık 1, 2021 12:43
FAHRİYE EVCEN’İN ESKİ MESLEĞİ DUYANLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fahriye Evcen’in eski mesleği bakın neymiş

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde yer alan Fahriye Evcen, Akça Hatun karakterine hayat veriyor. Güzelliği ile dikkati çeken Evcen’in eski mesleğini duyanlar ise şoke oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan Alparslan: Büyük Selçuklu, yeni bölümleriyle devam ediyor.
 

Dizinin başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen yer alırken, kadrosunda ise güçlü isimler bulunuyor. Büyük Selçuklu Devleti’nin ikinci sultanı olan Sultan Alparslan’ı konu edinen dizide Fahriye Evcen, Akça Hatun karakterine hayat veriyor.

Güzelliği ve sesi ile izleyenleri büyüleyen Evcen, anne olduktan sonra setlere verdiği arayı sonlandırdı. Eşi Burak Özçivit gibi dönem dizisinde boy gösteren Evcen, eski mesleği ve mezun olduğu okul ile herkesi şaşırttı. Fahriye Evcen’in mezun olduğu okulu duyan hayranları, başarılı isme oyunculuğu daha çok yakıştırdı.

FAHRİYE EVCEN’İN ESKİ MESLEĞİ ŞAŞIRTTI

Almanya’da üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi’nde Tarih Bölümü’nden mezun oldu. Evcen’in mezuniyet pozları hayranlarının beğenisini kazanırken oyuncu, Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi’nde sosyoloji okudu. Başarılı isim oyunculuk mesleğini tercih ederek, birbirinden iddialı projeye imza attı.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Fahriye Evcen Özçivit (d. 4 Haziran 1986, Solingen), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle ün kazanmıştır. Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafından Kavala göçmenidir. Evcen, aslen Samsun‘un Bafra ilçesi, Sarıçevre köyündendir. Solingen’de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya’da ailesi ile zor zamanlar geçirdiğini belirtti. Yedi yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlayınca Evcen’in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttu. Türkiye’de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan’ın programında seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen’i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde okurken dizi teklifleri alınca okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.