Fenerbahçe’de kongreye özel Fener Yolu

Fenerbahçe’de kongreye özel Fener Yolu

ABONE OL
Temmuz 4, 2021 04:48
Fenerbahçe’de kongreye özel Fener Yolu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Spor Kulübü, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısını düzenlediği Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, Kulübün mücadele ettiği 3 Temmuz Kumpası’nın 10.yıldönümünde mücadelesini anlatan ‘Fener Yolu’ oluşturdu.

3 Temmuz sürecinin tarihi günlerinin barkovizyonlarla anlatıldığı Fener Yolu, 2010-11 şampiyonluğunun görüntüleriyle başlıyor.

Daha sonra Fenerbahçe taraftarının kumpasa karşı başkaldırısı ve yürüyüşleri veriliyor.

Barkovizyonlarda 2012’deki Süper Final maçında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde FETÖcü polislerin çocuk, kadın, erkek ayırmadan Fenerbahçeli taraftarlara yönelik biber gazlarıyla ve coplarla saldırısına, 4 Nisan 2015’te Fenerbahçe Futbol A Takımı’nı taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıya dair haber ve görüntülere, dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın görüntülerine ve Fenerbahçe taraftarlarının Kulübe verdiği desteğe dair videolar da yine ekranlarda gösteriliyor.

Dönemin Fenerbahçe Yöneticisi Ali Koç’un açıklamaları ve Ali Koç’un FETÖcü polislerin saldırısına uğrayan taraftarların yanlarına giderek onlara sahip çıktığı anlar ve Adalete Fener Yak kampanyası da 3 Temmuz Fener Yolu’nda yer buluyor.

Fenerbahçe’nin 20 Eylül 2011’de oynadığı ve cezalı olduğu maçta tribünleri dolduran kadınlar ve çocuklar da unutulmuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.