GÖKHAN GÖNÜL’ÜN KAYIP KARDEŞİ !

GÖKHAN GÖNÜL’ÜN KAYIP KARDEŞİ !

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi sağ beklerden biri olan gösterilen Gökhan Gönül'ün kayıp bir kardeşi olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
Ağustos 23, 2021 09:33
GÖKHAN GÖNÜL’ÜN KAYIP KARDEŞİ !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜRK FUTBOLUNUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ SAĞ BEKLERDEN BİRİ OLARAK GÖSTERİLEN GÖKHAN GÖNÜL’ÜN KAYIP BİR KARDEŞİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.

Şimdiye kadar Fenerbahçe, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor‘un formalarını giymiş ve 66 kez milli olmuş oyuncunun 27 yaşında bir kardeşi olduğu ortaya çıktı.

TESADÜFEN ÖĞRENDİM

27 yaşındaki Can Gönül verdiği bir röportajda;

“2 yaşında yurda verilmişim, 18 yaşıma kadar yurt sahip çıktı, 18 yaşından sonra da memurluk hakkı tanındı. Memurluk için benden nüfus kayıt örneği istediler, ben de alıp baktığımda ailemi gördüm. Ama bunlar benim ailem mi değil mi bilmiyorum.
İlk kez denk geldim, baktım ki kardeş yazıyor. Nüfus kayıt örneğimde Hakan Gönül, Volkan Gönül, ikisi de var. Anne baba isimleri de aynı. Bu durumda Gökhan Gönül’ün de ailemden olduğunu düşündüm. Bursa da yaşayan amcamla tanıştım, beni kabullendi fakat baba tarafından reddedildim. Böyle bir şey olmadığı söylendi.

İsterse Gökhan Gönül veya abilerim benimle hiç konuşmasın. İstedikleri kadar reddetsinler. Benim hedefim annem ve babam. Anne baba şefkati görmek istiyorum, bu zamana kadar görmedim. Hiç birinden para veya maddi bir destek beklemiyorum.” sözlerini sarf etti.

FİZİKİ BENZERLİKLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Can Gönül ve Gökhan Gönül’ün fiziki olarak benzerlikleri dikkat çekiyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.