GÜLŞEN SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

GÜLŞEN SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

ABONE OL
Ocak 18, 2022 08:10
GÜLŞEN SESSİZLİĞİNİ BOZDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülşen, boşanma ve sahne kıyafetleri hakkında sessizliğini bozdu: Eleştiriler beni etkilemiyor, her şey yolunda

 
Haberler: Gülşen iddiasını konuşturdu: Hafızamdan gitmeyecek konserlerden  biri daha! - Magazin Haberleri - Milliyet

Son günlerde hem sahne kıyafetleri hem de evliliğiyle gündemden düşmeyen Gülşen, sessizliğini bozdu. Sahne kıyafetleri için gelen yorumlara “Ben işimi yapıyorum, eleştiriler beni etkilemiyor” diyen Gülşen, boşanma haberleri için de “Her şey yoldu” ifadelerini kulandı.

Sahne Kıyafetleri gündem olan Gülşen kimdir? Gülşen kaç yaşında, evli mi?  Gülşen'in eşi ve çocukları! - Son Dakika Magazin Haberleri

Başarıl şarkıcı Gülşen, tercih ettiği sahne kostümleri, dansı ve evliliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sahne kıyafetlerinden dolayı eleştirilen Gülşen eşi Ozan Çolakoğlu ile Levent’teki stüdyolarına girerken görüntülendi.

Sık sık gündeme gelen sahne kıyafetleriyle ilgili eleştirilere cevap veren Gülşen “Bir şey demeyeceğim hiçbir şey demeyeceğim her zamanki olduğu gibi… Ben işimi gücümü yapıyorum. Gelen eleştiriler beni etkilemiyor” dedi.

Eşi Ozan Çolakoğlu ise, “Ben hiçbir zaman hiçbir şekilde sahne kıyafetlerine yorum yapmam veya karışmam mümkün değil. O kendine neyi yakıştırıyorsa onu giyebilir. İşini yapıyor işine karışamam” diye konuştu. Gülşen’de eşi Ozan Çolakoğlu’nun sözleri üzerine, “Doğrudur” karşılığını verdi.

Sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren Gülşen’in evliliğinde kara bulutların dolaştığı hatta Çolakoğlu’nun evden ayrıldığı iddia edildi. Ayrılık iddiasına da cevap veren şarkıcı, “Duymadım bile. Her şey yolunda çalışmaya devam. Biz de sizden duyduk sosyal medya veya başka bir mecraya takip edemiyorum. Biz hem sahne hem stüdyo tarafı çok yoğun çalışıyoruz. Hem ev hayatımız, çocuğumuz.. Normal insanlar gibi yaşadığımız için çok yoğun geçiyor. Hani bir şeyleri dinleyecek izleyecek tabii ki gördüklerim duyduklarım bildiklerim de var ama her dakikada ne oluyor ne konuşuluyor diye takip edemiyorum. Tabii ki bunu sizden duydum” dedikten sonra eşiyle birlikte stüdyo giriş yaptı.

Gülşen, son olarak yeni şarkı çalışmaları için stüdyoya kapanacaklarını söylerken, “Şarkımı bitiriyoruz, çok az kaldı. Şubatta geliyor yeni şarkı Allah kısmet ederse” dedi.

Son dakika: Gülşen'in kıyafeti olay oldu | Fiskos Haberleri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.