İSTANBUL’A KAR YENİDEN GELİYOR!

İSTANBUL’A KAR YENİDEN GELİYOR!

ABONE OL
Mart 15, 2022 13:17
İSTANBUL’A KAR YENİDEN GELİYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Türkiye’yi yeniden soğuk ve yağışlı günler bekliyor. 

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından “Perşembe akşamından itibaren kuzey bölgeler Soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Cuma, cumartesi ve pazar günü Marmara ve Karadeniz Bölgesi karla karışık yağmur ve kar yağışı alacak. Geçen haftaki sistemden bir kademe daha zayıf olacak” mesajını paylaştı.

METEOROLOJİ’DEN YENİ RAPORU

Meteoroloji’nin son hava durumu tahmin raporuna göre Türkiye perşembe gününden itibaren yeni soğuk ve yağışlı hava sistemi etkisi altına girecek. Perşembe günü İstanbul’da yağmur, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Ankara ve İç Anadolu genelinde ise kar yağışı etkili olacak.

İSTANBUL’A KAR NE ZAMAN DÖNECEK?

Havanın soğumasıyla birlikte İstanbul’da cuma günü kar yağışı görülecek. Kar yağışı cumartesi ve pazar günleri de devam edecek. Pazartesi günü İstanbul’da havanın biraz ısınmasıyla karla karışık yağmur, kentin yükseklerinde yine kar, salı günü ise kent genelinde kar yağışı bekleniyor.

Kaynak: milliyet. com 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.