İŞTE MERVE OFLAZ’IN ZOR ANLARI

ABONE OL
Aralık 6, 2021 08:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kameraların görüntü almasından rahatsız olan Allan Hakko, sevgilisini bırakıp AVM’nin giriş kapısından girmek yerine çıkış kapısından girmeye çalışınca zorlandı. AVM içerisinden otomatik açılan kapıyı zorlayan iş insanı başarılı olurken, Merve Oflaz ise kapıya sıkıştı.

Merve Oflaz'ın zor anları!

“EGE’YE İNECEĞİZ”

Merve Oflaz, geçtiğimiz günlerde Etiler‘de görüntülendi. Oflaz, mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Dizi sonrası tatil programının yoğun geçtiğini söyleyen Oflaz, “Şimdi düğünler var. İki düğün, bir nişanımız var. Yine Allan ile Ege’ye ineceğiz. Düğünler hep Güney tarafında” şeklinde konuştu.

Merve Oflaz'ın zor anları!

Düğünlere grup halinde katıldıklarını söyleyen oyuncu, “Hep beraber gidip hep beraber dönüyoruz. Çok keyifli geçiyor” dedi.

Merve Oflaz'ın zor anları!

“GÜZEL GİDEN BİR İLİŞKİM VAR”

Oflaz, “Evliliğe sıcak bakıyor musunuz?” sorusuna ise, “Bu sorulara cevap vermek istemiyorum. Güzel giden bir ilişkim var, o kadar” yanıtını verdi. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden spor tutkunu çiftten 33 yaşındaki Oflaz, aileye girdi. İlişkileri oldukça iyi ilerleyen ikiliden Allan Hakko, geçtiğimiz hafta babası Jeff Hakko ile yemek yerken yanlarına Merve Oflaz da gelmiş. İddialara göre; bir çocuk babası Hakko, sevgilisini ilk kez babasıyla tanıştırmış.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.