KALİTELİ İKİNCİ EL ÇOCUK ÜRÜNLERİ HEPCİCİ’DE…

KALİTELİ İKİNCİ EL ÇOCUK ÜRÜNLERİ HEPCİCİ’DE…

ABONE OL
Kasım 23, 2022 10:32
KALİTELİ İKİNCİ EL ÇOCUK ÜRÜNLERİ HEPCİCİ’DE…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuğunuzun küçülmüşleriyle alışverişe çıktınız mı?

 

0-14 yaş küçülmüş çocuk kıyafetleriyle alışveriş yapmanın keyfi Hepcici’ de! Eski değil ikinci el giyim, kitap ve ayakkabı alımı yaparak hem güçlü bir geri dönüşüm hareketi yaparak hem de reuse sayesinde tonlarca suyu geleceğimize geri kazandırıyoruz. Bir tişört üretiminden mağazadaki yerini alana kadar ortalama 3500 litre su harcandığını düşününce yapılan tasarrufun ne kadar büyük ölçüde olduğunu tahmin edersiniz.

 

 

“İkinci el giyim” denince pek çok platform akla gelir. Peki, Hepcici ‘yi diğerlerinden ayıran özellikler nedir?

  • Ekonomik
  • Hijyenik

Garantili ürün güvencesi Hepcici’yi açık ara farkla Türkiye’nin ilk İkinci El Çocuk Giyim Sitesi olduğunu gösterir.

 

 

Ekonomik ürün;

Ekspertiz tarafından fiyatlandırılan ürün bulunan ilk ve tek ikinci el giyim sitesidir. Herhangi bir ikinci el alışveriş sitesinde satıcı istediği gibi fiyat verir ve genellikle bu fiyatlar ikinci el ürün için çok yüksek olur. Fakat Hepcici’de uzmanlarımız tarafından verilen fiyatlar ile hem gönderici hem alıcı arasında adil bir fiyatlandırma sağlanır. Üstelik fiyat listemizi de oldukça şeffaf bir şekilde paylaşıyoruz. Elinizdeki ürünün kaç Cicipara olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.

Hijyenik ürün;

Ürünlerinizi göndermeden önce bir kez yıkamanızı talep ediyoruz fakat depomuza ulaştıktan sonra yıkama, kurutma, ütülemenin dışında antibakteriyel işlemden geçirilip bakterilerden arındırılmaktadır. Böylece tertemiz ciciler sipariş vermiş oluyorsunuz. Hijyen konusu da bizi diğer platformlardan tamamen ayırmaktadır.

 

Garantili ürün;

Ekspertizlerimiz tarafından yapılan incelemede sadece ürünlerin fiyatı belirlenmiyor. Ayrıca ürünün sağlam, yırtıksız, lekesiz ve defosuz olduğu da kontrol edildiği için size garantili ürün güvencesi sağlıyoruz.

 

 

Hepcici’nin diğer artıları nelerdir?

  • Komisyon ödemezsiniz.
  • Ürünlerin satılmasını beklemezsiniz.
  • Müşteri sorularıyla vakit kaybetmezsiniz.
  • Gönderim yaparken kargo bedeli ödemezsiniz.
  • Değerlendirmeniz yapıldığında hemen Cicipara ile alışverişe başlayabilirsiniz.

 

Siz de Hepcici’ye kolayca ürün gönderebilir veya sipariş verebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.