KAR ÖNLEMLERİ: İSTANBUL’DA KAMU İDARİ İZNİ UZATILDI!

KAR ÖNLEMLERİ: İSTANBUL’DA KAMU İDARİ İZNİ UZATILDI!

ABONE OL
Mart 10, 2022 13:58
KAR ÖNLEMLERİ: İSTANBUL’DA KAMU İDARİ İZNİ UZATILDI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul’da yoğun kar yağışının etkisini devam edeceğini belirterek yeni önlemler aldı. İstanbul’da kamu kurumları 11 Mart 2022 Cuma günü idari izinli olacak. İşte detaylar…

İstanbul‘da kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Yağışın yarından itibaren etkisini artırması bekleniyor.

MOTOKURYELİK YAPILMAYACAK

Megakent’te karla mücadeleye ilişkin yeni önlemler alındı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, alınan yeni tedbirleri Twitter hesabından duyurdu.

Yerlikaya, “Kuvvetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle trafik seyri ve can güvenliğini sağlamak için bir sonraki duyuruya kadar, 10 Mart Cuma günü 19.00 itibarıyla moto kuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooter’lar kullanılmayacaktır.” dedi.

KAMU PERSONELİ İDARİ İZİN UZATILDI

Ayrıca asgari personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer çalışanların yarın da idari izinli olacak.

Vali Yerlikaya, “Kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile, malul ve engelli çalışanlarımız dün olduğu gibi 11 Mart Cuma günü de idari izinli sayılacaktır. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan verilere göre kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli tüm personel 11 Mart 2022 Cuma günü idari izinli sayılacaktır.” açıklamasında bulundu.

 

 

Kaynak: Ensonhaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.