KARİYER & AİLE KOÇU HÜLYA KURT KİMDİR?

KARİYER & AİLE KOÇU HÜLYA KURT KİMDİR?

ABONE OL
Kasım 3, 2022 13:29
KARİYER & AİLE KOÇU HÜLYA KURT KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Birlikten Güçlü Yönler Gelir. Birlikte Yürüyelim!”

 

Merhaba, ben Hülya KURT. Aslen Türk’üm fakat Almanya’da büyüdüm. Ailemle birlikte Türkiye İstanbul’a geri döndüm. Burada daktilo öğrenmeye başladım. (Evet, 1980’lerde bilgisayar ve internet yoktu.) Ve “Reuters” adlı ç ok uluslu bir şirkette satış sekreteri olarak kariyerime başladım. Merak ederek müşteri yöneticisine dahil oldum ve oradan Süpervizörden Yöneticiye başlayarak adım adım kariyer basamaklarını tırmandım. Kendime “sıfırdan kahramana doğru” diyorum. 2005 yılında yeni Global Müşteri Sipariş Yönetim Merkezi’ni kurmak için Cenevre’ye taşınma teklifi aldım. Bir çok uluslararası projelerde global pozisyonlarda çalıştım ve şirket organizasyon değişikliği nedeniyle 2020’de tam pandemi öncesi yüzlerce kişi ile birlikte isime son verildi.

Hülya | Yaşam Boyu Öğrenme İş Ortağınız

Peki, sırada ne var?

Kararım açıktı. Tutkumun peşinden gitmek istedim. İnsanlara kariyerlerinde, mücadelelerinde, yaşamlarında yardım etme tutkusu. Bu yüzden koçluk diplomamı Noble Manhattan ile yaptım, akredite oldum ve kendi işimi kurdum.

Sadece profesyonellere koçluk yapmakla kalmadım, aynı zamanda ergen koçluk için sertifikamı da yaptım. Çünkü hayatta okul ortamlarının dışında ve içindeki mücadelelerinde onlara yardım etme ihtiyacını hissettim. Ve bu dünyayı daha iyi bir dünya haline getirmek isteyen biri olarak daha fazla insanın koç olarak eğitilmesini istiyorum. Bu nedenle Noble Manhattan çatısı altında bireyler, takımlar, öğrenciler ve öğretmenler için koçluk eğitim programları sunuyorum.

Hizmetlerim:

Hizmet 1:

  • Bireysel Yönetici
  • İş Profesyonel Koçluğu
  • Kolektif Koçluk

 

Hizmet 2:

  • Şirketler İçin: İletişim, zaman, stres, insan yönetimini kapsayan özelleştirilmiş kişisel, profesyonel atölye çalışmaları.
  • Liderlik zihniyeti değişimi, kendini tanıtma, sanal ve yüz yüze networking, linkedin kullanımı.

 

Hizmet 3:

  • Eğitim kurumlarında ergenler koçluğu ve kişisel gelişim atölyeleri, okullarda kolektif koçluk, Gençlerin yaşamlarında dayanıkılık ve ustaca manevra yapmalarına yardımcı olmak.

 

Hizmet 4:

Bireyler ve Şirketler için Koçluk Eğitimi:

  • Uygulayıcı Koçluğu diploması, sertifikası, iş  yerinde koçluk, Yönetici Koçluğu, Ergen ve Çocuk Koçluğu, NLP

 

Nasıl:

Mentorluğumu, koçluk becerilerimi güçlü ve sonuç odaklı bir yaklaşımla kullanmak, katılımcılara kendi kişisel portföylerine eklemek için önemli çıkarımlar ve pratik ve sürdürülebilir yollar sunuyorum. Atölye çalışması sonrasında “follow-up” toplantıları ya birebir ya da takım olarak düzenliyorum.

Müşterilerim ne diyor:

Tamar Toria – Üst Yöneticisi – Gürcistan Tarim Association

İhtiyaçlarımı karşılamak için elinden gelenin en iyisini yapan ve kişisel ve mesleki gelişimimi güçlendirmeme yardımcı olan süper yetenekli ve ilham verici bir koç olan Hülya Kurt‘tan bire bir yönetici liderlik koçluğu alma fırsatına sahip olduğum için çok mutluyum. Koçluk, gelişim alanlarını belirledi ve bunları geliştirmeme yardımcı oldu. Bana sürekli başarıya ulaşmak ve kuruluşumun mevcut ihtiyaçları tarafından yönlendirilen sorunları ele almak için yol haritası ve araçlar verdi.

Anca Gosling – Kıdemli Ürün Müdürü – Havacılık Yönetimi Eğitimi – IATA

Hülya Kurt, kanıtlanmış sicili ve anlamlı sonuçları olan olağanüstü bir yönetici koçudur. Çeşitli vesilelerle ve daha yakın zamanda kariyerlerini yükseltmek isteyen 30 havacılık profesyoneline koçluk yapmamıza yardımcı oldu. Kişisel dokunuşu, tecrübesi ve bilgisi onu adaylarımız tarafından çok değerli kıldı. İyileşmek ve ilerlemek için kör noktalarınızı görmenizi sağlayabilir. Hülya’yı herhangi bir yönetici koçluğu görevi için tavsiye ediyorum.

Berangere Barthelme – Proje Görevlisi – Cenevre Güvenlik Politikası Merkezi

Hülya inanılmaz bir akıl hocası! Hülya’yı Uluslararası Ticaret Merkezi tarafından düzenlenen bir mentorluk programında mentor olarak görmekten büyük mutluluk duydum. Bu program sırasında güçlü yönlerimi ve değerlerimi yeniden keşfetmeme ve tanımlamama yardımcı oldu. Bana mülakata en iyi şekilde hazırlamak için ihtiyacım olan tüm araçları öğretti. En önemlisi Hülya’nın öz güvenimi yeniden kazanmayı başarmış olması. Onun rehberliği ve öğrettiği teknikler sayesinde bugün bir işim var.

Bana nasıl ulaşabilirsiniz:

E-posta: hulya@innkick.com

Tel: 41 79 336 73 80

Web sitesi: www.innkick.com / noblemanhattan.ch

Linkedin: (1) Hülya Kurt |

Instagram: hulyakurt_coach

Facebook: https://www.facebook.com/hulya.kurt.3762/

YouTube: Coaching with Hulya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.