Kazı kazandan 200 lira kazandı sandı! Gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı

Kazı kazandan 200 lira kazandı sandı! Gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı

ABONE OL
Ekim 20, 2021 16:48
Kazı kazandan 200 lira kazandı sandı! Gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kazımasının ardından 200 TL kazandığını belirten kadın, gezici bayi Süreyya Bulut’tan ikramiyesini istedi. Bulut ise kadına yanıldığını ve neredeyse bir ev parası yani 200 bin TL kazandığını söyledi.

Büyük şaşkınlık ve sevinç yaşayan kadın, gezici bayiye bir miktar para verip ikramiyesini almaya gitti.

KADIN 200 TL KAZANDIĞINI SANDI

Olayı anlatan gezici bayi Süreyya Bulut, şunları söyledi:

”12 Ekim sabahı ürün istemiştim, bunların içerisindeki ‘Altın’ serisinde gün boyunca 5 bin TL, 10 bin TL ikramiyeler çıktı. Bir kadın kazıdığı altın serisi kazı kazandan 200 TL kazandığını belirterek, parasını istedi. Ben de bu paranın 200 TL değil, 200 bin TL olduğunu söyledim. Neredeyse bir ev parası olduğunu anlattım. ‘Güvenli bir şekilde çantana koy ve ikramiyeni almaya git’ dedim.”


”O GÜNDEN SONRA SATIŞLARIMIZDA PATLAMA OLDU”

Büyük ikramiyenin çıktığı günden bu yana kazı kazan satışlarında büyük oranda artış yaşandığını belirten Bulut, ”Kadını uyardığım zaman şoka girdi, ağlamalı bir hal aldı. O gün bir de 10 bin TL ile 1000 TL vermiştik. 12 Ekim’de resmen burada şölen havası yaşandı. Alanlar, güle güle harcasın. 200 bin TL’lik ikramiyeyi alan kadının kimliğini bilmiyorum fakat o günden sonra satışlarımızda müthiş bir patlama oldu. Fısıltı gazetesinden dolayı baya bir yoğunluk yaşanıyor, resmen rahat bir şekilde çalışamıyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.