KIVANÇ TATLITUĞ-BAŞAK DİZER ÇİFTİ BODRUMA TAŞINDI.

ABONE OL
Kasım 23, 2021 13:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer çifti İstanbuldan ayrıldı.

 

Netflix‘te yayınlanacak Aşıklar Bayramı dizisi için Mardin’de bulunan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, çekimler biter bitmez soluğu Bodrum’da aldı. Başak Dizer’in hamileliği 6 ay boyunca Bodrum’da yaşayacaklar.

HAMİLELİK SÜRECİNDE BODRUM’DA OLACAKLAR

5 yıl önce Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinden sevindiren hamilelik haberi geldi. 3 aylık hamile olan Başak Dizer bu süreci rahat geçirmek için Bodrum’a gitti. Tatlıtuğ bu süreçte eşiyle birlikte yürüyüş yaparak destek olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evlendi!

BABALIK HEYECANI HAKKINDA KONUŞTU

Kıvanç Tatlıtuğ, babalık sorusuna,“Çok mutlu olduk. Bu güzel duygumuzu paylaşan sizler başta olmak üzere; tanıdığımız-tanımadığımız herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu. Çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin” cevabını verdi. Cinsiyet ve isim konusundan da bahseden Tatlıtuğ, “Bu konuda çok yeniyiz. Süreci gözlemleyerek öğreniyoruz. Önce sağlıklı olsun ve sağlıklı gelsin. Cinsiyeti bizim önceliğimiz olmadığı için ismi konusunda da hiç konuşmadık” cevabını vermişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.