KİMSE İŞSİZ KALMASIN DİYE!

KİMSE İŞSİZ KALMASIN DİYE!

ABONE OL
Kasım 30, 2022 10:39
KİMSE İŞSİZ KALMASIN DİYE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sermayesiz Kendi Girişiminiz olsun, Sizi iş ortağımız yapıyoruz! Kadın, Erkek, Genç, Emekli, Engelli, Kadın, Erkek sınır yok…

Hangi Şehire, hangi ilçede yaşadığınızda önemli değil, Çalışan, Üreten bir Türkiye projesi hazırladık.

Ayda 10.000 TL ile 50.000 arası kazanç sağlamanız mümkün.

Kazancınızı siz belirleyin

Merak etmeyin! Ödeme Yapmanıza Yatırım yapmanıza gerek yok

Tek sermayeniz Alın teriniz.

Türkiye’deki her iş dalındaki İş insanları, kobilerin, şirketlerin tanıtımlarını dijitalde yer almalarını sağlayarak ekonomiyi birlikte canlandıralım. ‘’ Türkiye Büyüyor ‘’
Ülkemizdeki işsiz sayılarının üzerine Diğer ülkelerden gelen mülteciler sığınmacılarda eklenince işsizik arttı.

Biz genç yöneticilerde taşın altına elimizi sokarak, ülkemize katkı sağlamak zorunda olup yeni projeler bulmak zorundayız ki, ‘’Türkiye 100 Yılında’’ Ülkemizin yapılanmasına destek vermeliyiz.

Bu projeyi hazırlayarak, işşsiz arkadaşlarımla omuz omuza el birliği ile kazancımızı bölüşecek bu müthiş projeye imza attık. 1000 kişi ile dev bir proje haline getirmek için yola çıktık.

Şimdiden İş dünyamıza, ekonomimize, iş bulamayan, Tecrübe zorunluluğundan dolayı iş hayatına atılamayan Arkadaşlarımıza hayırlı olsun. 7 İş günü toplamda 10 gün İstanbul da kalarak eğitimlerimize katılıp yaşadığınız şehre dönebilir kendi ilinizdeki ilçelerinizdeki müteşebbislere ulaşıp, milli ekonomik seferberliğe destek olarak hem kariyer yolculuğunuzu başlatıp ve hemde işinizi geliştirebilirsiniz.

İşsizlik rakamları bir taraftan yükselip diğer taraftanda, birçok kişi iş beğenmiyor diye eleştiriliyor. Bu proje işssiz kesimin, hatta iş beğenmeyenlerin bile çok beğeneceği müthiş bir proje 7 iş günü eğitim ile hem hayal ettiğiniz geliriniz olsun. Hemde basın personel kartı sahibi olarak medyada yerinizi alın.

Başarı odaklı bu projede yeriniz almak için yapmanız gereken tek şey Aşağıdaki telefon numaraların arayarak iş görüşmesi için randevu talebi oluşturmanız.
Şimdiden tüm girişimciler proje ortaklarımıza başarılar dileriz.

İletişim: 0552 628 23 59 / 0541 948 28 48

Business Channel TV

Ceo
Sertan KIRÇO

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.