KLİP AŞKI GERÇEK OLDU!

KLİP AŞKI GERÇEK OLDU!

ABONE OL
Aralık 21, 2021 12:20
KLİP AŞKI GERÇEK OLDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Klip aşkı gerçek oldu! Melek Mosso ve Serkan Sağdıç sarmaş dolaş görüntülendi

 

Başarılı şarkıcı Melek Mosso, Kirpiklerin şarkısının klibinde rol alan Serkan Sağdıç ile aşk yaşamaya başladı. İkili, önceki akşam bir mekanda sarmaş dolaş dans ederken görüntülendi.

Şarkıcı Melek Mosso, önceki gece Kuruçeşme’de bir mekanda oyuncu sevgilisi Serkan Sağdıç ile ilk kez görüntülendi. Mosso’nun sevgilisini ‘Kirpiklerin’ adlı şarkısının klibinde oynadığı öğrenildi. Görüntülendiklerinden haber siz müzik eşliğinde dans ederek aşk yaşayan sevgililerin, uzun süredir birlikte olduğu ortaya çıktı.

KLİPTE İKİ SEVGİLİYİ CANLANDIRDILAR

Aşklarını köşe bucak kaçarak yaşayan iki sevgili, eğlenceye çıktıkları gece objektiflerden kaçamadı.Melek Mosso, sevgilisini geçtiğimiz günlerde çıkardığı ‘Kirpiklerin’ şarkısının klibinde de oynatmıştı. Mosso ve Sağdıç çekilen klipte de iki sevgiliyi canlandırmıştı.

“NE KADAR ÇOK SEVERSEN O KADAR ÇOK NEFRET OLUR”

Aşka dair düşüncülerini anlatan Melek Mosso, “Hiçbir aşk adil değildir. Hep bir taraf daha fazlasını ister ya da sürekli az verir. Önemli olan aşkı sevgiye dönüştürmektir. Bir adamı çılgınca veya ateşli bir şekilde sevmek yerine abini ve bir akrabanı sever gibi sevmeyi tercih ederim. Ne kadar çok seversen o kadar çok nefret olur. Nefret, aşkın hastalıklı hali gibi” demişti.

Melek Mosso ve sevgilisi Serkan Sağdıç ilk kez yan yana görüntülendi -  Magazin Haberleri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.