KLİP İÇİN HAZIRLIK

KLİP İÇİN HAZIRLIK

ABONE OL
Kasım 24, 2021 12:18
KLİP İÇİN HAZIRLIK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Klip için hazırlıklara başladı.

Fulin, yeni çıkaracağı şarkının klibi için hazırlıklara başladı. Ünlü şarkıcı, kamera karşısında fit görünmek için, ekstra yürüyüş yaparak, düzgün fiziğini korumaya devam ediyor.

‘Dizimde Yara’ parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Fulin, yeni eseri için stüdyoya girdi. Önümüzdeki haftalarda çıkaracağı parçasının okumalarına başlayan şarkıcı, klibi için ise ayrı bir özen gösteriyor. Uzun süredir uyguladığı diyetine devam eden Fulin, yoga ve sporun yanı sıra yürüyüşlere de başladı. Şarkıcı, kamera karşısında fit görünmek için, ekstra yürüyüş yaparak, düzgün fiziğini korumaya devam ediyor. Fulin, sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafla da adından söz ettirmeyi başardı. Kombini ve güzelliğiyle dikkat çeken şarkıcı, hayranlarından övgü dolu mesajlar aldı.
 

FULİN KİMDİR?

Lise eğitimini Adana Anadolu Üniversitesi‘nde tamamlayan güzel şarkıcı, burada aldığı eğitimin ardından Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünü kazanmıştır. Babası doktor, annesi öğretmen olan Fulin, kimyagerlik mesleğini devam ettirmeyeceğini düşünerek üniversitede aynı dönemde moda tasarımı okumuştur. Yüksek lisansını Tıp Fakultesi‘nde Farmakoloji dalında yapan Fulin, müzik sevdasından vazgeçmemiştir. Şarkı sözleri yazıp beste yapan sanatçı, bir süre sonra Emrah Karaduman ile tanıştı. Bu tanışma sonrasında profesyonel müzik kariyerine başlayan Fulin ilk single’ını çıkarmıştır. 2014’de ‘Firardayım’ ve ‘İçinden Oku’ isimli parçaları ile dikkatleri üzerine çeken Fulin, 2015 yılında Keyf-i Halik isimli single albümünü yayınlamış, 2016 yılında ise hit listesine giren ‘Süper Kahraman’ isimli parçası ile dikkatleri üzerine çekmiş.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.