Konserinde yüzüne para atılan rapçi Murda, çileden çıktı

ABONE OL
Temmuz 22, 2022 10:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hadise ile düet yapan başarılı rapçi önceki gün bir beachte sahneye çıktı. Peş peşe sevilen şarkılarını okuyan Murda, kendisine para atan seyircisine sinirlenerek “Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım” dedi.

 

O Ses Rap’te birlikte jüri üyeliği yaptığı Hadise ile “İmdat” isimli şarkıya düet yapan ve geçtiğimiz günlerde şarkıcıyla dansı gündem olan Murda, bir beach clubta sahneye çıktı. Konserinde bir hayranının yüzüne para fırlatmasına sinirlenen Murda, şarkısının yarıda keserek tepki gösterdi.

 

“O PARANIN 200 KATINI SURATINA FIRLATIRIM”

Popbizde’nin haberine göre; Murda’nın konseri sırasında bir seyirci sahneye para attı. Para atılmasına sinirlenen rapçi ise “Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım rahat ol!” ifadelerini kullandı. Murda’nın videosu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

HADİSE VE MURDA SARMAŞ DOLAŞ DANS ETTİ

Murda’nın Bodrum’daki konserine konuk olarak çıkan Hadise, birlikte düet yaptığı rapçi ile sarmaş dolaş dans etti. İkilinin dansı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar da ikiye bölündü. Bir kısım Hadise ve Murda’nın yakın arkadaş oldukları için danslarını normal bulurken bir kısım da samimiyetin dozunun kaçtığını söyledi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.