MEGAN FOX; GİTTİĞİ PARTİ’DE GECE SONUNDA YÜRÜMEKTE ZORLANDI…

MEGAN FOX; GİTTİĞİ PARTİ’DE GECE SONUNDA YÜRÜMEKTE ZORLANDI…

ABONE OL
Temmuz 13, 2021 11:54
MEGAN FOX; GİTTİĞİ PARTİ’DE GECE SONUNDA YÜRÜMEKTE ZORLANDI…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Megan Fox ve Machine Gun Kelly çifti, ABD basınının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Megan Fox, genç sevgilisi Machine Gun Kelly’nin her konserinde ona eşlik ederek yanında oluyor.

Gece hayatına da son sürat devam eden çift, geçtiğimiz gün bir partiden çıkarken görüntülendi. Gecenin sonunda yürümekte zorluk çeken Megan Fox’u şarkıcı sevgilisi Machine Gun Kelly sırtına aldı.

Megan Fox ve Machine Gun Kelly son olarak Hollywood’daki bir parti sonrasında görüntülendi. Hayranlarının izdihamına uğrayan mekan, hınca hınç doldu. Gecenin sonunda yürümekte zorlanan sevgilisi Megan Fox’u sırtına alan Machine Gun Kelly centilmenliğiyle tam puan aldı.

Çift, 2020 yılının başlarında Midnight In The Switchgrass filminin setinde tanıştı. İlişkilerini Mayıs 2020’de duyurdular.

İkili geçtiğimiz günlerde, Los Angeles’ın Sherman Oaks bölgesinde beş yatak odalı ve beş banyolu bir malikaneye yerleşti.

The Transformers oyuncusu ile şarkıcı Machine Gun Kelly’nin yeni evi yaklaşık 500 metrekare büyüklüğünde.

35 yaşındaki üç çocuk annesi Megan Fox ile 31 yaşındaki Machine Gun Kelly, birlikte ilk kırmızı halı geçişlerini 2021 Amerikan Müzik Ödülleri’nde yaptı.

Sevgilisine olan aşkını her fırsatta dile getirmesiyle magazin basınının gündeminde olan Fox’un, Machine Gun Kelly’nin takma adı ‘gunman’ın (silahlı adam) İspanyolcası olan ‘el pistolero’ sözünü vücuduna yazdırdığı görülmüştü. Fox, eski eşi Brian Austin Green’in adını da göbeğine yazdırmıştı.

10 YILLIK EŞİNDEN BOŞANDI

Megan Fox, 10 yıl evli kaldığı, çocuklarının babası olan 47 yaşındaki aktör eşi Brian Austin Green’den Kasım 2020’de boşandı.

Green’den boşanır boşanmaz başlayan yeni ilişkisi nedeniyle, aslında evliyken aşk yaşamaya başlamakla suçlansa da bu iddiaları reddeden Fox, aşkını gözler önüne seren sosyal medya paylaşımları yapmaktan kaçınmadı.

İnsanların kendisini ağır biçimde eleştirdiğini söyleyen Megan Fox, artık görüşmediği Brian Austin Green’le evliliğine atıfta bulunarak, “Gerekçesi ne olursa olsun insanlar bana aptal ve değersiz demeye çok hazır ve bu çılgınlık. 15 yıldır aynı kişiyle ilişki yaşadığımı biliyor musunuz?” ifadelerini kullanmıştı.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA / INSTAGRAM

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.