BÜYÜK ŞOVMEN ”ERBİL” KIZIYLA BİRLİKTE EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

BÜYÜK ŞOVMEN ”ERBİL” KIZIYLA BİRLİKTE EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

ABONE OL
Temmuz 13, 2021 11:45
BÜYÜK ŞOVMEN ”ERBİL” KIZIYLA BİRLİKTE EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakın zamanda televizyon programı yapacağını söyleyen Mehmet Ali Erbil, “Kızım Yasmin’le yapımı sunacağız. Dedikodu olmasın diye onunla yapacağım. Hadi bakalım, yine bir şeyler çıkarsınlar da göreyim…” diye konuştu.

Gazetecilerin, “Sevgiliniz var mı?” sorusuna kahkahayla karşılık veren Erbil, “Sevgilim yok, yürüyemiyorum. Tedavi sürecimde bana çok kan verdiler, bazı huylarım değişti” diyerek, espri yaptı.

Son dönemde yakın arkadaşı Seda Sayan ile yaşadığı polemik magazin gündemine bomba gibi düşen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde Cihangir’de bir mekanda görüntülendi.

“SEDA İLE BARIŞMA YEMEĞİ YİYECEĞİZ”

Ünlü şovmen, yaşanan olaylarla ilgili olarak şunları söyledi:”Seda ile aramız süt limon artık. Kendisi Miami’de. Türkiye’ye geldiğinde bir barışma yemeği yiyeceğiz…

“Olayların buraya geleceğini tahmin etmedik. Benim çocuklarım onun, Oğulcan da benim elimde büyümüştür. Sosyal medyadan anlayan biri değilim bu noktaya gelmek istemezdik..”

“BU LEKE İLE YAŞAMAK KOLAY DEĞİL”

“Seda bunun açıklamasını yaptı. Benim iki tane kızım var, bu leke ile yaşamak kolay değil. 50 yıllık sanat hayatımda böyle bir durumla anılmadım.”

“DOKTORLARIMA SORUN”

Gazetecilerin “Tuğba Hanım’ı aldattınız mı?” sorusunu yönelttiği Erbil, “Kimseyi aldatmadım, daha prostat olmadım, doktorlarıma sorabilirsiniz” cevabını verdi.

Erbil, “Eşlerimi aldatmadım, her gece kendi evime geldim. Bana ‘çapkın’ dediler, ben de ‘eşini aldatan erkek prostat olsun’ dedim ama prostat olmadım. Çok iyi eş seçimlerim oldu. Dört eşimde de annemde bulamadığım sevgi ve şefkati aradım” açıklamasını yapmıştı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.