METEOROLOJİ UYARDI: SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

ABONE OL
Mayıs 27, 2021 12:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada; 14 il için sağanak yağış uyarısında bulundu. Ülkenin kuzey ve iç kesimleri parçalı bulutlu olacakken Niğde, Kayseri, Bolu ve Karabük çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi. Bugün hava nasıl olacak? İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Bolu ve Karabük çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava durumunun yağışla birlikte batı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, doğu bölgelerde artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

HAVA NASIL OLACAK ?

İSTANBUL °C, 25°C
Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 29°C
Parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 30°C
Az bulutlu ve açık

ANTALYA °C, 30°C
Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu

ZONGULDAK °C, 20°C
Parçalı bulutlu

TRABZON °C, 20°C
Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM °C, 27°C
Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu

DİYARBAKIR °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

Kaynak: habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.