NÖROFİZYOLOG LEYLA BARAN KİMDİR?

NÖROFİZYOLOG LEYLA BARAN KİMDİR?

ABONE OL
Eylül 26, 2022 10:17
NÖROFİZYOLOG LEYLA BARAN KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bir Şeyi Yok Edebilirsiniz Ama Onun Enerjisini Asla!

 

Merhaba yüreği bu dünyaya sığmayan güzel insanlar. Belki merak edip bakmazsınız ama tevafuk diyerek tüm ruhlara dokunmak dileklerimle. Sizin diğer bir parçanız olan ben Leyla Baran. Nörofİzyoloğum. İki harika evlat sahibiyim ve Kosova ile İstanbul arası medikal estetik sektörüyle alakalı iki küçük ofisim arasında mekik dokuyarak çalışmaktayım. Bunun yanı sıra dıştan güzellik ile ilgilenirken içten güzellikle de ilgilenmekteyim. Asıl yönelimim evrenin kozmik enerjisi… Genetik kodlardan oluşan bu yönelimim aslında herkesin arayışta olduğu bir dizi ruhsal enerjinin yönelimidir.

Bilirsiniz bir şeyi yok edebilirsiniz ama onun enerjisini asla! Aslında yazılmak ya da anlatılmak istenen pek çok şey vardır ve bazı şeylerin, bazı duyguların terimi ya da herhangi bir karşılığı bulunmamaktadır. Ruhsal enerji aklımızın dışına taşan, çoğu zaman mantık kabul etmeyen zihinsel olgular bütünüdür. Bu zihinsel olgular ile bakmaya başlayabilirsek eğer işte o zaman şikayetlerimiz azalır ve feraha ulaşırız. Dikkat ederseniz çoğu zaman duyarız çevremizden “ne kadar kötü bir zaman denk geldik” diye. Hayır denk gelmedin, burayı sen seçtin ve bunu görebilseydin şimdi burada olmaya hak kazandığın için ve hâlâ nefes alıyor olduğun için defalarca teşekkür ederdin. Çünkü bir çok zaman diliminden hepimizin seçmiş olduğu bu mühim zaman, bizleri bir üst basamağa çıkarmak için yapmış olduğumuz en ideal tercih. Koca bir seleksiyon zamanı yani yaşanan tüm anlardaki son sınıf! Eylemler kozmosun sadece şu küçük dünyasında işlemiyor.

Bizlerden saklanan bilgiler bugün birer birer açığa çıkmakta ve bu da bulunduğumuz zamanı kıymetli hâle getiriyor. Ruh özüne doğru ısrar ediyor ve hâl böyle olunca birbiri ardınca gelişen olaylar zinciri erdemli olmayı kaçınılmaz yapıyor. Dualitede iki türlü çalışma bulunmakta biri uyanışa geçenlere ilhamlar doğrultusunda gelen bilgiler diğeri ise kaosu yaratan engeller. Engele takılmamak için en önemli ve biricik şey kolektif bilince sarılmaktır. Değişen frekansta öze ait olmayan duyguları birlik duyguları ile aşabiliriz. Birlik duygusu nedir diye sorabilirsiniz. Örnekleme ile anlatabiliriz daha sade ve anlaşılabilir olması için… Kendi bedenine baktığın zaman tüm organların, tüm hücrelerin ve tüm enerjin seni sen yapıyor ve tek bir hücren bile senin dışında eylemlerini gerçekleştirmiyor.

Bir yerinde bir yara oluştuğunda tüm hücrelerin aynı yerdeki yara için el birliğiyle harekete geçiyor ve ancak bu şekilde iyileşme sürecin başlıyor. Hücrendeki lizozom beni ilgilendirmez mitokondri ilgilensin demiyor çünkü aksini yaptığı halde lizozom kendisinin de varlığını sürdüremeyeceğinin idrak seviyesindedir ve bu felsefe üzerine hareket eder. Tıpkı bu şekilde komşun aç iken senin kapını kapatıp beni ilgilendirmez demenin sonucu yokoluşa sürükler. Bugün geldiğin bu An’da birlik gücü duygusu rehberlik ediyor bana, sana, ona ve bütüne. Bu gücü yok saydığın takdirde tüm bağların kesilir, bir hücre gibi atrofiye uğrarsın. Yani bağlantı kesilince kin, nefret, yok etme isteğin artar ve cinnet hâlleri, kavgalar, canileşmeler artar ve sen ne kadar sessiz kalıp bu duygulardan uzak dursan bile tüm yaşanan duygulara başkası dediğin kişiler tarafınca maruz kalırsın.

Gerekli dengeyi bulabilmek için kendi bedenine bakman yeterlidir. Bizler de birer evreniz. Hayal et! organların kendi aralarında konuşuyor; Kalp diyor ki “Ben hissediyorum Elif diye biri var biz onun için varız”. Karaciğer “ben görmedim söylediklerin bir safsata” diyor. Olaya bu yönüyle bakıldığında bir gülümseme geliyor değil mi? Demek ki sadece benliği bilerek, Yaradan’ı ve birlik duygusunun gücünü bilmeyerek görmüyoruz diye yoktur değeri taşımıyor ve işte bizler de tam olarak bu şekilde benliği ve birliği deneyimliyoruz. Geldiğin bu An’da pozitifte kalarak, kusurları örterek, sevgiyi ve merhameti benimseyerek tekamülümüzü gerçekleştirip o saf sevgiyi yaşayabiliriz.

Hem dış güzellik hem de iç güzellik ile ilgilenen bir kadın olarak önce Mutlak Yaratıcıya, beni ben yapan değerlerime ve yaşanmışlıklarıma, bu küçük sayfada olmamı sağlayan gönüllere ve sizlere teşekkür ediyorum ve her birinize sevgi dolu An’lar diliyorum.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.