NUR SUBAŞI’DAN KORKU HAKKINDA BİLGİLER

NUR SUBAŞI’DAN KORKU HAKKINDA BİLGİLER

ABONE OL
Kasım 8, 2021 11:50
NUR SUBAŞI’DAN KORKU HAKKINDA BİLGİLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NUR SUBAŞI ANLATIYOR…

Nur Subaşı biz bu dünyada iki korkuyla geliriz. Yükseklik korkusu ve sevgisizlik korkusudur. Bu yüksek ses korkusudur bizi de yöneten iki büyük duygu vardır. Sevgi ve korku sevgi her şeyin ilacıdır en büyük silahtır ama önce özünü seveceksin, kendini seveceksin daha sonra yaratılmışları seveceksin. Yaratanın hürmetine yani aslında ruhsal meditasyon insanın kendisine yapmış olduğu öz çekirdeğine yolculuk kendi özünüze yaptığınız çok gizli çok görkemli çok gizemli çok özel anlardır.

 

ASTRAL SEYAHAT NEDİR? 

     Astral seyahat iki şekilde yapılır. Görevdesinizdir, gidersiniz orada ki yapmanız gereken şeyi öğrenirsiniz. Tabi insiyasyon süreçleri var  4 yıl, 2 yıl. Benim yaşadığım bu insiyasyon sürecinde  şöyle anlatayım ilahi bilgi bizim bir  kanadımız burada okuduğumuz kitaplar almış olduğumuz akademik kariyerlerde diğer  kanadımız bilgi çok kıymetlidir bizi taçlandırır ve uçurur.

 

HAYVANLAR OLUŞTUKTAN SONRA İNSAN OLABİLİR Mİ?

Reenkarnasyon konusu dinimizde biraz şahibeli geçiyor ama herkesin  reenkarne olduğuna inanmıyorum. Herkes reenkarnasyona uğramaz şöyle söyleyeyim şu anda dünyada 8 milyar insan yaşıyor bundan 100 yıl önce 1 milyar insan yaşıyordu aradaki 7 milyar insan şuan, dünya 3B boyutundan 4 B ve 5B boyutuna geçecek çünkü 4B sevgi boyutudur. Asansör boyut diyoruz biz ona 5B gerçekliktir.  Şu an dünya boyut atladığı için üstündeki tüm varlıklarla beraber boyut atlayacak o sebep ile tüm ruhlar akit yaparak bir hak ediş kazanıp şuanda reenkarne oldular ve yaşıyorlar.

 

 

Aslında bilgi aynıdır tanımlama  değişir yani şimdi ben meditasyon yapıyorum bır kısım da diyor ki bu kadın acaba  ne yapıyor ama gel burada tasavvuf ta rabıta islam da tevekkül bütün spiritüel öğretilerde ve semavi dinlerde zaten meditasyon var kalbe nefes teknikleri zaten var. Sen bana istediğin kelimeyi söyleyebilirsin yani sen öldükten sonra ahirete gidersin ben derim ki spatyum da ama aynı şeyden bahsediyoruz aynı şeyi anlatıyoruz terminojimiz farklı.

 

ERKE TİPLER NEDİR?

Şimdi söyle anlatayım insan gözü belli frekansı görür belli frekansı duyar aslında tüm canlılar için bu geçerli. Hayvanlarda belli frekans görür ben zaman zaman düşünüyorum acaba kedim beni nasıl görüyor? Enerji beden olarak mı görüyor?” fotoğrafçılık makineciliği vardır orada genelde yapılan fotoğrafıama yaşayan kısımlar mavi ve şıkır şıkırdır baki hani hasta olduğunda kedin gelip sana  masaj yapıyor ya belki oradakı sıkıntıyı o da hissediyor enerji görüyor o yüzden ben inanıyorum tabi.

 

TEVEKKÜL EDER MİSİNİZ?

Tabi ki tevekkül ve şukur en yüksek şuur seviyesi frekansınızın en yüksek olduğu andır biz normal şuan dururken 68 megahertz’de yiz.

 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.