Ricky Martin yeğenini taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davayı kazandı, ilk destek eşinden geldi

Ricky Martin yeğenini taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davayı kazandı, ilk destek eşinden geldi

ABONE OL
Temmuz 22, 2022 13:13
Ricky Martin yeğenini taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davayı kazandı, ilk destek eşinden geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü şarkıcı Ricky Martin, erkek yeğenini taciz ettiği ve fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılandığı davayı kazandı. Dava sonrası konuşan şarkıcı, “Ailem için çok yıkıcı bir dönemdi, kimsenin başına gelmesini istemem” dedi. Martin’in eşi Jwan Yosef ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Gerçek ortaya çıktı” diyerek desteğini gösterdi.

 

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Ricky Martin, üvey kız kardeşi Vanessa’nın oğlu Dennis Yadiel Sanchez tarafından taciz ve fiziksel şiddet gerekçesiyle suçlandı. Evli üvey dayısıyla 7 ay ilişki yaşadığını ve zor günler geçirdiğini söyleyen Sanchez, şarkıcından şikayetçi oldu. Dünya basınına oturan davada karar çıktı.

DAVAYI KAZANDI

Yeğeni ile yedi ay ilişki yaşadığı ve bu süreçte fiziksel ve psikolojik şiddet de uyguladığı iddia edilen Martin, mahkemede ifade vererek hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Ünlü şarkıcının yeğeni Dennis Yadiel Sanchez’in mahkemeye sunduğu tüm iddiaları geri çekmesiyle şarkıcı davayı kazandı.

“ÇOK YIKICI BİR DÖNEMDİ”

AP’nin aktardığı bilgilere göre, temize çıkan şarkıcı “Tüm iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı. Ama ben doğruları söyleyeceğim, çok sancılı bir süreçti. Ailem, arkadaşlarım ve benim için çok yıkıcı bir dönemde. Bunun kimsenin başına gelmesini istemem” dedi.

EŞİNDEN DESTEK GELDİ

Şarkıcının eşi Jwan Yosef ise karar sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Martin ile çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan Yosef, “Gerçek ortaya çıktı” ifadesini kullandı. Ricky Martin, Suriye asıllı İsveçli ressam Jwan Yosef ile 2017 yılında evlendi. Çiftin taşıyıcı anne yöntemiyle sahip olduğu dört tane çocuğu bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.