Rıdvan Dilmen: Galatasaray çok üstün oynadı

Rıdvan Dilmen: Galatasaray çok üstün oynadı

ABONE OL
Ocak 8, 2023 21:00
Rıdvan Dilmen: Galatasaray çok üstün oynadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de lider Galatasaray, Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 3 golle geçti.

Derbi öncesinde rakibinin bir puan gerisinde ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, kazanması durumunda liderliğe yükseleceği karşılaşmada Galatasaray’a farklı kaybederek farkın 4 puana çıkmasını önleyemedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın çok rahat bir galibiyet aldığını dile getirdi.

“Okan Buruk’a 5 üzerinden 5 veriyorum”

Dilmen şunları söyledi: “Galatasaray’da çok önemli oyuncular var. Sizin kurduğunuz tuzağı yerle bir edebilecek oyuncular bunlar. Stres iyidir sizi olumlu yönde motive eder ancak Fenerbahçe daha önceki derbilerde son maçı gibi oynuyordu. Bugün reaksiyonsuzluk vardı takımda. Icardi’nin hem asist zamanlaması hem de yaptığı gol vuruşu mükemmeldi. Havalimanında neden karşılandığı gösterdi derbilerdeki performansıyla. Şimdiden iz bıraktı Galatasaray’da. Okan Buruk’a bu maçta 5 üzerinden 5 puan veriyorum. Jorge Jesus’a ise 5 üzerinden 1 puan veriyorum. Bu maç 1-0 bitmiş olsaydı da Galatasaray çok üstün oynayarak kazanmış olacaktı.”


En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.