Robert Lewandowski: Messi ve Ronaldo Dünya Kupası’nı hakediyor

Robert Lewandowski: Messi ve Ronaldo Dünya Kupası’nı hakediyor

ABONE OL
Kasım 13, 2022 21:06
Robert Lewandowski: Messi ve Ronaldo Dünya Kupası’nı hakediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Barcelona’nın Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski, Dünya Kupası’na sayılı günler kala Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Futbolun ana figürleri Messi ve Cristiano Ronaldo’ydu”

Lewandowski, ‘Messi’ye Dünya Kupası’nın borçlu olduğu söyleniyor. Buna katılıyor musun?’ sorusuna yaptığı açıklamada, “Son 10-15 yılı inceleyecek olursak, futbolun ana figürleri Messi ve Cristiano Ronaldo’ydu. Bu Dünya Kupası’nı kim hak ediyor diyecek olursanız, Ronaldo ve Messi hemen aklınıza geliyor. Bunlar efsane oyuncular.” dedi.

“Ne olacağını tahmin etmek gerçekten imkansız”

Kupada tahmin edilemez sonuçların olduğunu söyleyen Lewandowski, “Bu futbol. Ne olacağını tahmin etmek gerçekten imkansız. Dramatik ve tahmin edilemez bir oyun.” açıklamasını yaptı.

“Onun başarıları tekrarlanamaz”

Lionel Messi’ye özel bir parantez açan yıldız oyuncu, “Onun başarıları tekrarlanamaz. Ve hala inanılmaz hikayesi devam ediyor. Şu an Dünya Kupası’nı kazanmanın hayalini kuruyor. Bu onun için büyük bir meydan okuma.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.