Romantizm Kenan’dan sorulur! Beren Saat için yazdığı nota beğeni yağdı

ABONE OL
Temmuz 29, 2022 16:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evliliklerinde bir dönem sıkıntı yaşadığı iddia edilen Kenan Doğulu ve Beren Saat, kötü günleri geride bırakmıştı. Son günlerde oldukça mutlu görünen çiftten Kenan Doğulu, eşi Beren Saat’le 8. yıl dönümlerini romantik bir paylaşımla kutladı. Doğulu’nun paylaşımına kısa süre içinde beğeni yağdı.

 

Geçtiğimiz yıllarda evliliklerinde ciddi bir kriz yaşayan Beren Saat ve Kenan Doğulu engelleri aştı. Evliliklerine bir şans daha veren oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, şimdilerde çok mutlu.

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Son günlerde el ele mutlu gördüğümüz çift sosyal medya hesaplarından da aşklarını sık sık dile getiriyor. Kenan Doğulu evliliklerinin 8. yıl dönümünde aşka geldi. Eşi Beren Saat’le olan fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı romantik bir de not yazdı. İşte o paylaşım;

“Evimin içinde ayağının sesi. Kulağımın dibinde nefesin. Avucumun içinde elinin teri. Yanaklarımda mutluluk gözyaşın olsun. Yarınımda adın yoldaşım. Adım adının sonuna sarılsın. Düştüğümde kalk diyen ilkim sen. Düştüğümde uzanan ilk el senin olsun. Düştüğünde ellerin ilk beni bulsun. Düş düğününde kalbinin yanında benimki olsun”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.