Ronaldo: Manchester United’dakiler benim sözüme inanmadı

Ronaldo: Manchester United’dakiler benim sözüme inanmadı

ABONE OL
Kasım 15, 2022 06:12
Ronaldo: Manchester United’dakiler benim sözüme inanmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cristiano Ronaldo’nun futbol camiasını tarafından dikkatle takip edilen açıklamalarının yeni bölümü yayınlandı.

Piers Morgan’ın Uncencored (Sansürsüz) programına katılan Cristiano Ronaldo röportajının ikinci bölümü yayınlandı. Yeni açıklamalarında Portekizli süperstar bu kez kulübün sahipleri Glazerlar, eski takım arkadaşları Gary Neville ile Wayne Rooney’in yanı sıra kulüp yönetimini de hedef aldı.

İşte Ronaldo’nun açıklamalarının satırbaşları:

“Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına %100 inanmadı. Bu utanç verici çünkü benim sözüme güvenmediler. Sezon öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu.”


“Glazerlar umursamıyor”

“Bildiğiniz gibi Manchester United marketing yapan bir kulüp. Onlar paralarını pazarlamadan, spordan alıyorlar ama bence Glazerlar durumu umursamıyor.”

“Rooney ve Neville arkadaşım değil”

“Rooney ve Gary Neville benim arkadaşım değil, meslektaşım. Birlikte oynadık ama asla bir akşam yemeği yemeyeceğiz. Dikkat çekmek için adımı kullanıyorlar. Aptal değiller, dünyanın en çok takip edilen kişisiyim, bu tesadüf değil.”


En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.