RUSYA DEVLET BAŞKANI İLE FRANSA CUMHURBAŞKANI TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI

RUSYA DEVLET BAŞKANI İLE FRANSA CUMHURBAŞKANI TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI

ABONE OL
Şubat 1, 2022 08:38
RUSYA DEVLET BAŞKANI İLE FRANSA CUMHURBAŞKANI TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron, bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Kremlin Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, “Ukrayna’daki durum ve Rusya’nın uzun vadeli yasal olarak güvence altına alınmış güvenlik garantilerinin sağlanmasına ilişkin konular hakkında görüş alışverişi sürdürüldü.” ifadelerine yer verildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron, Rusya’nın ABD ve NATO’ya sunduğu güvenlik garantileri ile ilgili bir telefon görüşmesi yaptı.

KREMLİN BASIN SERVİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Kremlin Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, “Ukrayna’daki durum ve Rusya’nın uzun vadeli yasal olarak güvence altına alınmış güvenlik garantilerinin sağlanmasına ilişkin konular hakkında görüş alışverişi sürdürüldü. Vladimir Putin bir kez daha sorunlara temel yaklaşımını özetledi. Rusya Devlet Başkanı ve Fransa Cumhurbaşkanı arasında birebir toplantı yapılması ihtimaline dair çalışma yapılması ve telefonla daha fazla temas kurulması üzerinde anlaşmaya varıldı” denildi.

Kaynak: ensonhaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.