Rusya’da alevler arasında kalan 3 çocuk son anda kurtarıldı

Rusya’da alevler arasında kalan 3 çocuk son anda kurtarıldı

ABONE OL
Ekim 24, 2021 15:36
Rusya’da alevler arasında kalan 3 çocuk son anda kurtarıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rusya’nın Novosibirsk kentinde bir dairede yangın çıktı. Yangın ihbarını alan itfaiye ekipleri, hemen adrese giderek müdahale etti.

3 ÇOCUK ALEVLER ARASINDAN KURTARILDI

Balkonda bulunan çocukların yardım istemesi üzerine 9 katlı binanın beşinci katında bulunan dairenin balkonuna itfaiye merdiveni ile ulaşan 2 Rus itfaiyeciden biri alevlerin ve yoğun dumanların sardığı balkona uzanarak 4, 7 ve 8 yaşlarındaki 3 çocuğu kurtarıp meslektaşına verdi.

Çocukların kurtarılma anı çevre sakinleri tarafından görüntülenirken, çocuklar hastaneye kaldırıldı.

DUMANDAN ZEHİRLENEN ÇOCUKLAR TEDAVİ ALTINDA

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, itfaiye ekiplerinin ihbarın ardından 5 dakika içerisinde adrese ulaştığını ve yangına anında müdahale edildiğini açıkladı. Ailenin evde olmadığı, 3 çocuğun derhal kurtarıldığı ifade edildi. Hastaneye kaldırılan çocukların vücutlarında orta derece yanıklar olduğu ve yoğun dumandan zehirlenen çocukların tedavi altına alındıkları öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın 20 dakika içerisinde söndürülürken, daire ise küle döndü.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken, anne ve babanın ifadesinin alınacağı ve olayla ilgili bölge savcılığının soruşturma başlattığı belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.