SEDEF KABAŞ OTEL’DE GÖZALTINA ALINIRKEN YANINDA KİM VARDI?

SEDEF KABAŞ OTEL’DE GÖZALTINA ALINIRKEN YANINDA KİM VARDI?

ABONE OL
Ocak 25, 2022 19:55
SEDEF KABAŞ OTEL’DE GÖZALTINA ALINIRKEN YANINDA KİM VARDI?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tv’ de yayınlanan en olaylı programı olmayı başaran  “AL SANA HABER in her gün değişen yorumcularında bugün masada Ebru Polat, Nurettin Soydan, Bahar Candan ve Dr. İsmail Bay ve Erkan Özerman vardı. 

SEDEF KABAŞ HİCİV YAPTIM DEDİ BİZDE HİCİV YAPTIK SEDEF 

Geçtiğimiz hafta gazeteci Sedef Kabaş katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ı hedef alarak “Şu meşhur bir söz vardır; ‘Taçlanan baş akıllanır’ diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Hadi onu söylemeyeyim, büyükbaş hayvan diyeyim. Büyükbaş bir hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz, o saray ahır olur, denir. Yani tam tersini ifade eder” Diyen Sedef Kabaş sözlerinin ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Kabaş hakkında Cumhurbaşkanı’na hakaret suçlamasıyla soruşturma başlatmış ve gece yarısı Üsküdar’da gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş, İstanbul Adliyesi’ne götürülmüş, ardından tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilmişti.

SEDEF KABAŞ OTEL’DE GÖZALTINA ALINIRKEN YANINDA KİM VARDI? 

Sedef Kabaş’ın canlı yayında Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği içinde Kabaş’ı hedef tahtasına oturtup “Sedef hanım engelli bir çocuğun annesi olmanızdan ötürü tutuklanmanıza üzülmüş de olsam, zaman zaman haklı eleştirileriniz de olsa, 80 milyona ait bir makamı hiçe sayarak haddinizi aşarak her seferinde bir üst perdeden hakaret etmenize de şahsen kızmamak mümkün değil. Sizi Cumhurbaşkanlığı makamını itibarsız kılacak sözlerinizden dolayı kınıyorum. Umarım yaptığınız yanlışı algılar ve eleştiri ile hakaret arasındaki farkı öğrenirsiniz”  demişti.

SEDEF KABAŞ 02.00’de EVLİ BİR ADAMLA OTEL ODASINDA NE İŞİ VAR? 

Sedef Kabaş’ın son sözleriyle ilgili iktidara yakınlığı ile bilinen Seyhan Soylu ALSANA HABER program başında “Sevgili izleyiciler programın sonunda Sedef Kabaş ile ilgili çok önemli bir iddia var. Üsküdar’da bir otelde göz altına alınan Sedef hanım odada yalnız mıydı? Otel odasında evli bir iş adamı olduğu iddiaları var. ‘ diye anons edince izleyiciler şok oldu ve Flash Tv’nin iktidar ve muhalefet her iki taraftan da yüzlerce telefon gelerek kanalın santralleri kitlendi. 

SOYLU; ‘’ SEDEF KABAŞ SAAT 02:00 ‘DE OTELDE EVLİ ADAM İLE HİCİV Mİ YAPIYORDUN? ‘’

Soylu; “Yarın bir gün Sezen Aksu gibi olacaksın diyor. Şimdi övüyorsun mevcut iktidarı diyor. Hayır ben kim güzel bir şey yapıyorsa onu övüyorum. Kim hata yaparsa da ona söylüyorum. Benim herhangi bir ideolojik tarafım olamaz. Çünkü biz burada toplumun geneline program yapıyoruz. Bu sadece bir haber programı değil, içinde magazinde barındırdığımızdan dolayı Sedef Kabaş’ın da dediği gibi biraz hiciv içerisinde bir program yapıyoruz. Bir bilgi geçeceğim zannediyorum ilk olacak. Bir internet sitesinin iddiasını söylüyorum. Acaba Sedef Kabaş gecenin 2’sinde hangi otelde ve yanında kim vardı? Polisler neden bekletildi? O konuya da gireyim çünkü her şeyi söylemek lazım. Madem hiciv sanatı yapılıyor bizde hiciv sanatıyla hanımefendinin kimle birlikte olduğunu söyleyelim.  

SOYLU; ‘’  BÜYÜKBAŞ HAYVAN İLE SARAY’DA MI AHIRDAMI? BASILDIN SEDEF KABAŞ ‘’

  “Sedef Kabaş ile ilgili dedikodu değil bir gerçek bir iddia var. Cumhurbaşkanımızı eleştirdiği için Sedef Kabaş’ ın tutuklanmaması için bir bildiri yolluyorlar. Bu bildiri ile ilgili imza atmamı isteyenlere buradan cevap veriyorum. Böyle bir imza atamam çünkü Cumhurbaşkanlığı makamına o kadar kırıcı sözler söyleyen kişilere karşı benim de önyargım var. Hiç kimse bana kızmasın. İkincisi, o gün Sedef Kabaş ile ilgili bir iddia var ki yenilir yutulur bir şey değil. Sedef hanım Büyük baş bir hayvan ile gecenin 02:00’de otel odasına siz girince SARAY’mı oluyor? Kralınızda iş adamı Turgut Paksoy mu?  Şimdi polis gelince resepsiyonda sizi tam iki saat beklemiş. Yoksa Saray dağılmış ahır mı olmuştu? diye eleştiri bombardımanına tuttu.

SOYLU; ‘’ SEDEF KABAŞ ÖZGÜRLÜK EVLİ ADAM İLE OTEL ODALARINDAMI?  ‘’

Soylu sözlerine Sedef Kabaş tutuklandığı gece Üsküdar’ da bir otel odasında evli bir iş adamı ile birlikte olduğu iddiası var. Bu yüzden bu sözleri sarf ettim. Anlayamadığım Bunu medya neden araştırmaz. Hedef Cumhurbaşkanı olursa herkes Aslan oluyor, Bir gazeteci suç işlerse millet kedi olup görmezden geliyor. Adalet çift taraflı keskin kılıç. Birine ahlak dersi vereceksen önce insan kendi kapısının önünü süpürmeli.  Hanımefendi de hiciv yaparak bazı sorulara cevap veriyor ya. Hatta bu Cumhurbaşkanı makamı bile oluyor. Şimdi ben de bu iddiayı merak ettim. Sedef hanım ile gecenin saat 02:00’de otel odasında olan evli o iş adamı Turgut Paksoy’ u bu soruları sormak için defalarca aradım. Telefonu cevap vermedi. Umarım çok çabuk tahliye olur. Bizi gecenin 02:00 ’sinde evli bir kadınla evli bir adam aynı odadan niye çıkar? Bunun da cevabını Sedef hanımdan bekleriz”  dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.