SEREN SERENGİL: YAVAŞ YAVAŞ ERİYORUM

SEREN SERENGİL: YAVAŞ YAVAŞ ERİYORUM

ABONE OL
Kasım 29, 2021 14:40
SEREN SERENGİL: YAVAŞ YAVAŞ ERİYORUM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zayıflamak uğruna geçirdiği ameliyat sonrası hızlı bir şekilde kilo kaybı yaşayan ve ardından Dumping Sendromu’na yakalanan Seren Serengil, canlı yayında kötü haberi verdi. Ünlü sunucu, organlarıyla ilgili sıkıntı yaşadığını açıklayarak, “Korkuyorum” dedi.

Seren Serengilden üzen haber Yavaş yavaş eriyorum

Son dönemde sağlık sorunları ve verdiği kilolarla gündemden düşmeyen Seren Serengil, yakalandığı Dumping Sendromu yüzünden zor günler geçirmeye devam ediyor.

SERENGİLİN SON DURUMU

SERENGİL’İN SON DURUMU 

Geri dönüşüm ameliyatı olması gereken ancak yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle operasyonu ertelemek zorunda kalan Seren Serengil, bugün yorumculuk yaptığı ‘Söylemezsem Olmaz’ programında; son durumuyla ilgili bilgi verdi.

AMELİYAT OLACAK

AMELİYAT OLACAK 

Serengil, açıklamasında;” Geçirmiş olduğum bu yanlış ameliyattan dolayı organlarımda sıkıntılar çıktı. Karaciğerimi kaybetmek üzereyim. Bir hafta sonu veya 4-5 gün televizyondan izin alıp sağlığımı düzeltmeye çalışacağım. Doktorlarımı zor durumda bırakmak istemiyorum. Yavaş yavaş eriyorum. 6 ayda 4.5cm boyumdan gitmiş. Ameliyat olmazsam bir yıl içinde resmen yok olacağım. Çok kilolu olmayanlar asla yaptırmasınlar çok kötü bir durum. Hepinize teşekkür ederim dualarınız için. Zor günler yaşıyorum. 44 kiloya düştüm, benim ölümden korkum yok” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.